Sommertid i Son og MasterChef

Jeg har flere kunder som bor i Son og denne helgen supplerte jeg like greit med en til. Son Spa skal jeg jobbe en del med fremover, blant annet på flere konferanser som de arrangerer. Det gleder jeg meg til, å bidra på konferanser med foredrag. Jeg har to stykker som jeg "selger" og det er:

  1. Kvinner som våger

  2. Sosiale medier- slik fungerer det

Det er ikke langt for meg å svippe til Son, kun 50 minutter i bil fra Drammen og jeg er ikke fremmed for å dra dit ofte om sommeren. Har du vært der? FOR et sted! Som å komme til en liten sørlandsby med masse små hvite hus og trange gater. Sikkert litt tamt om vinteren, men deste finere om sommeren. Nå har jeg tre kunder på dette lille stedet og kanskje jeg må leie meg et sommersted? Frem til den avgjørelsen tas så bor jeg LETT på Son SPA. Kult hotell helt nede ved vannet med et herlig SPA. Jeg bestilte meg massage og jeg har vel sjelden vært stivere i ryggen før behandler knadde meg i stykker. DET trengtes for å si det mildt!

son spa 1.jpg

son spa 1.jpg

 Nøt utsikten og jobbet masse fra rommet før jeg dro bort til kunde som bor 5 minutter fra hotellet. Heldagsworkshop, noe av det kjekkeste jeg vet! Jeg tror dama har det kuleste huset jeg har sett, ikke veldig sørlnadsidyll over det men dødskult likevel. Vi jobbet rundt kjøkkenbordet i flere timer med hvordan hennes team skal kommunisere budskapet sitt på nettet og jeg gleder meg til å dele alt når det er klart. Spennende konsept med flotte folk!

son 2.jpg

son 2.jpg

Vi spiste nesten alt i posene, NOT. Hehe....nå må det trening til for den siste uken har jeg kost meg vel mye. Og trent vel lite. Skjerpings Trine, blir ikke sommerkropp av dette. Jeg har jo og vært i Danmark siste uken...det skal jeg fortelle mer om til høsten når programmet vises på TV3. Jeg er en del av Masterchef gjengen.....ble jeg MasterChef? Gjenstår å se, men GØY var det! FOR en uke, mye som skjer om dagen!

Masterchef trinegrung.jpg

Masterchef trinegrung.jpg