When in #Bergen

Denne helgen skal nytes. Endelig hotellweekend på mor og det i tillegg i fødebyen min Bergen. Jeg kommer hit så ofte jeg kan, og det av flere årsaker. Du visste kanskje ikke det, men jeg er opprinnelig bergenser og snakker bergensk til min mor og min far. Hele familien min er herfra og imorgen skal jeg tilbringe masse tid med de. Storkoser meg her!

Min aller første kunde Galleriet holder og til her. Starten på min grunder-reise begynte her for åtte år siden da jeg holdt foredrag om blogging og to voksne næringslivskarer kom bort og inviterte meg på middag etterpå.

De mente jeg kunne så mye om emnet sosiale medier, blogging og Facebook at jeg burde gjøre dette til en jobb. Det tok to uker så var jeg igang og Galleriet var altså min første kunde. Stas at de to år etter vant pris for sin digitale markedsføring. Stolt gründer!

trinegrung Clarion admiral bergen.jpg

trinegrung Clarion admiral bergen.jpg

Nå er jeg altså tilbake til byen hvor det hele startet og Clarion Hotell Admiral er stedet. Utrolig koselig hotell som ligger rett ved vannet. Bildet over er tatt fra hotellrommet mitt så det står ikke på utsikten! Jeg møtte og toppblogger Julia Nyland for lunsj og morsomt å oppdatere hverandre på alt som har skjedd siden vi møttes for første gang for seks år siden! Hun var bare "barnet" den gangen hun begynte å blogge, men gjør det forsatt og lever an den. Morsomt!

Hotellet er helt nyoppusset og har blitt veldig flott. Det er offisiell åpning i mai og det spørs om jeg ikke må reise tilbake til den. Ikveld braker det løs med Facebook-workshop for kunder som kommer fra distriktet. Gleder meg masse til å inspirere til riktig bruk av Facebook for faktisk å skape verdi for bedrifter. Julia lærte masse de to timene vi satt her og skravle, og skal nå i gang med Facebookkurset hun også. Kjekt å hjelpe!

trinegrung bloggkurs 2014.jpg

trinegrung bloggkurs 2014.jpg

Akkurat nå sitter jeg og ferdigstiller hele presentasjonen som skal inspirere de som kommer. Håper de synes de lærer masse! Det er så kjekt å holde slike workshops og fingrene mine klør etter å rydde på mobilene til folk jeg møter. Hva er det med folk og systemer på mobilen? Jeg MÅ ha orden og skikkelig system! Noe annet funker ikke siden mobilen er mitt viktigste arbeidsverktøy.

Nå skal jeg sove litt i kongesengen. DE putene! Se på bildet da! Føler meg som en dronning i hjørneværelse i fjerde etasje! NYTELSE på tur! Ikveld blir det vin og middag med kundene fra workshopen og Kitchen & Table her på hotellet skal testes. Sjekk den digge menyen HER. LIKER!