FOR en gjeng!

Dette må være en av de festligste workshopene jeg har hatt. Energisk lærevillig gjeng som var samlet på Clarion Admiral Bergen, og de tre timene som var satt av ble nesten fire. Mange spørsmål underveis og mye de lurte på rundt dette med Facebook og hva de burde gjøre anderledes.

Det morsomme var at det var en tannklinikk der (Bergens største) og jeg digger at denne bransjen begynner å bruke sosiale medier. Jeg er jo tannlegedatter selv og ser mange muligheter der klinikkene ofte ser begrensinger. De er så veldig opptatt av faget sitt. Vi er mennesker på Facebook og derfor må du snakke til og med mennesker. Både som bedrift og privatperson. Ferdig snakke, uansett hva andre måtte prøve å lære deg.

trine grung clarion admiral bergen.jpg

trine grung clarion admiral bergen.jpg

Vi holdt på i flere timer, som sagt, og hodet mitt kokte underveis. Det er mye jeg må få med underveis og derfor mange ting som skal huskes på. Samtidig er det viktig at hver og en som kommer føler seg sett og at deres brand får stå i fokus. Det betyr mye for meg at alle føler de har noe å ta med seg etter endt kurs. Noe de kan gå rett hjem å bruke til noe matnyttig.

clarion admiral bergen trine grung.jpg

clarion admiral bergen trine grung.jpg

Det aller viktigste, som er en aha for mange som kommer, er dette med at vi er mennesker på Facebook. Vi snakker ikke med en bedrift men med menneskene som jobber i bedriften. Del kunnskap, bilder og inspirer. Det er mine mantra. Og få en tredje part til å snakke om din bedrift. For at de skal gjøre det må du lære Facebookfølgerne dine opp. De må skjønne hva de skal gjøre og da må en lære dem det. Så enkelt, men ser mange ikke ser det. Derfor FACEBOOKKURSET. Der lærer en alt! 

Jeg MÅ nevne maten i går for denne lammeskanken var legendarisk. Alle rundt bordet var enig, den var noe av det beste jeg har smakt faktisk. Den smeltet i munnen. Perfekt avslutning på Kitchen&Table etter endt workshop. Tusen takk til alle de som kom og gjorde det til en herlig kveld for meg! Jeg elsker jobben min, rett og slett!

En spesiell takk til Camilla som fortalte hun hadde fulgt meg i mange år og brukte meg som mal for hvordan hennes klinikk skulle nå ut på Facebook. Kjekt å se jeg inspirerer. Du aner ikke hvor glad jeg ble for akkurat det. Klinikk Knarvik driver hun. Takk!

trine grung clarion admiral bergen 2.jpg

trine grung clarion admiral bergen 2.jpg