Nord Norge gir meg inspirasjon

Jeg har vært på tur, på reise, til flotte herlige Nord Norge. Nærmere bestemt Tømmervika rett ved Finnsnes og Senja. FOR en tur. FOR noen flotte dager.

Min drømmemann vet å aktivisere sine gjester og jeg digger det. Masse uteaktiviteter som falt i smak for både store og små. Skogen, vedproduksjon, havet, grilling, sol, god mat og peiskos. Min vinterferie, min drømmetur!

Jeg sitter inne med et innlegg, som kommer snart, om hva det innebærer å være min drømmemann....det skal jeg fortelle litt om. Mange kan lære mye av karen min, for han vet å ta vare på kjæresten sin på en god, omtenksom og kjærlig måte. Jeg liker!

Trine Grung nord norge 1

Trine Grung nord norge 1

Du som leser bloggen min vet jo at jeg er over snittet glad i uteaktiviteter. Jeg er praktisk på enkelte ting, men her var det MYE læring om ting jeg ikke kunne,  og det elsker jeg! Vedproduksjon er morro og jeg gleder meg til å lære mer. Vi startet i skogen med selve hoggingen før vi dro ned på gården og produserte i låven. Me like. Den maskinen på bildet over nede til høyre og jeg er bestevenner nå. Hjelmen gjorde sitt til at jeg fikk den til å fungere haha. Elsk på hjelmen!

Det var en god del vind i det åpne havgap så fisketuren forble fiskeløs siden vi valgte å holde oss i fjorden. Litt kaldt var det og men solen hjalp på. Det er så fint på Senja at jeg gleder meg bare til å klatre fjelltopper der og blogge masse om det til sommeren. FOR noen bilder det skal bli!

Kanskje jeg skal bo en del i nord-Norge og vise de mulighetene som finnes på nettet?? JA! Ikke hele tiden, Drammen i mitt hjerte, men kanskje av og til? Gården står der jo og drømmemannen elsker jo selv å være der!

Trine Grung nord norge 2

Trine Grung nord norge 2

Jeg skal opp igjen i mars hvis alt går etter planen. Det eneste litt "dumme" var at huden reagerte. Både datter og jeg ble rød og nuppete i kinnene, og siden begge er bjørkeallergikere heller jeg mot den teorien. Kan ikke skjønne noe annet faktisk. Ble helt fin etter kun en dag hjemme.

Men over til noe helt annet. Jeg skal ha nytt gratiswebinar! Holde foredrag online LIVE neste søndag den 9 mars kl 2100! Lyst å være med, lære deg alt om hvordan kundene finner deg via Facebook??

webinar trine grung mars 2014

webinar trine grung mars 2014