Sanderstølen to the people

Jeg hopper opp og ned av glede, på vegne av kompisen min selger hotellrom på Sanderstølen. Jeg blogget om det tidligere og supergøy at rommene går unna som varmt hvetebrød! Hele 112 rom er solgt og da begynner ting virkelig å ta form.

Det som er litt stas er at flere har funnet ut om dette prosjektet via min blogg! Er ikke det litt kjekt!? jeg ble ihvertfall glad på deres vegne og skulle virkelig ønske at hytten på fjellet var solgt for da hadde jeg ikke nølt med å kjøpe meg et hotellrom på fjellet.

Egentlig bare genialt for en slipper jo alt vedlikeholdet og er garantert mye sosiale samvær med andre hotellromeiere hvis en skulle ønske det. Pokkers pengene, jeg vil ha!!!

Sanderstølen 5

Sanderstølen 5

Jeg ble skikkelig positivt overrasket over kvaliteten og så for meg et sted hvor jeg kunne samle kunder for kurs og seminarer. De konferansesalene en får tilgang til som eier av hotellrom er av ypperste klasse og derfor er dette litt surt for meg. Noe som vil sponse? Hihi.

Kanskje vi skal kjøpe et bloggrom på deling? Alle mine faste lesere så får vi en uke hver i året. Ja det er lov å drømme, men dette kunne jeg virkelige tenke meg.

Ikke har jeg råd til og ei heller har jeg lyst på hytte nå som jeg er singel. Det er for mye å holde styr på og derfor ikke for meg. Akkurats nå. Men klart, om noen år når grunderlivet går på skinner så vil noe slikt være helt innafor. Gleder meg til den dagen, for som de fleste grundere må jeg snu på kronene en god periode til.

Sanderstølen 3

Sanderstølen 3

Det ene hotellrommet de allerede hadde pusset opp var så fint! Mange flotte detaljer og verdt hver krone. Koselig kjøkkenkrok, gang og sofahjørne. Kunne virkelig tenke meg dette med to rom, et hovedrom og et soverom på deling for ungene og meg. Bare å sette inn en køyeseng tenker jeg så er det bare hygge og kos fremover.

Flotte ski og fjelltopp muligheter ved Sanderstølen så dette er et sted verdt å sjekke, både for sinlge og småbarnsfamilier som ikke har råd til hytte. Jeg er sikker på at det er en investering økonomisk- banner litt her jeg sitter.

Noe som er enig med meg at dette er bare genialt? Del gjerne. Sjekk siden her om du liker det. De fortjener at dette prosjektet lykkes.