I #Bergen er alltid himmelen blå

Sitter foran laptopen og forbereder kveldens Facebookkurs. Jeg sitter og taster ved det kuleste røde bordet og har en utsikt av de sjeldne. Egentlig kult å møblere rommet med pulten midt i rommet for når en setter seg ned ved den så ser en rommet på en annen måte. Jeg liker dette rommet på Clarion Airport Hotel Bergen.

Men. Dette måtte jeg bare dele. Se den koselige meldingen som ventet på meg på rommet! Jeg har aldri opplevd at et hotell følger til de grader med. De er RÅE på sosiale medier, båder Clarion Stavanger og Clarion Airport Bergen. De svarer kjapt både på Facebook og Instagram og møter gjestene på en måte jeg ikke har opplevd noe annet sted før.

Jeg må skyndte meg igjen å si at jeg ikke er betalt for å si dette. De engasjerer seg ekte og det setter jeg stor pris på. Ikke bare har de lest bloggen min over tid, men de har svart på alle meldinger jeg har lagt ut på sosiale medier ASAP. Det er sjelden vare og for meg er det kundeservice som JEG setter utrolig pris på . Da fortjener de å høre det og jeg traff Silje som er sosiale medier sjef i sted og hun fortjener applaus. Hun kommer på Facebookkurset mitt ikveld og det spørs om jeg ikke må bruke henne som case. Hun er flink!

Det aller morsomste er at disse workshopene starter etter en kommentar fra Clarion Stavanger på Instagram. Så ekte sosiale medier dialog på alle plan!

Nå skal jeg pudre nesen og gjøre meg klar for kvelden. Hæler eller ikke hæler, gleder jeg meg uansett til å treffe lærelystne. En velkomst som dette måtte blogges, er du ikke enig!?

Clarion airport bergen trinegrung

Clarion airport bergen trinegrung