Gratulerer med dagen NRK P3

NRK P3 har blitt 20 år. Det er mange år med god underholdning og jeg er virkelig stolt over de fire årene jeg hadde i statskanalen. Jeg har dager der jeg forsatt ønsker å jobbe med radio, og da er det NRK som gjelder. Kanskje jeg skal kontakte P1 å høre? Radiostemme har jeg, liten tvil om det, og STAS å høre på jubileet at jeg forsatt har rekorden.

Ingen har noensinne hatt flere lyttere enn meg i P3 og det må vel være lov å skryte av? Jeg gjør det. Sånn er jeg. Det enkle er ofte det beste, og Poprush var enkelt men masse begeistring, energi og humør. Og god musikk, ikke minst det. Veldig flinke musikkprodusenter i P3 og har alltid vært det.

p3 jubielum trine grung 5

p3 jubielum trine grung 5

Jeg startet dagen i Drammen og pønta meg hos han Jostein på Chi Hair. De har blitt så flinke på Facebook og er den frisøren med flest "likes" i Drammen. Bra de har en god læremester, jeg har gitt de alle mine beste tips. Fortjener det SÅ, for de er de beste folka i byen. De har fått inn ei som sminker og nå....jeg ble veldig fornøyd!

Men over til jubileet til P3. Jeg gruer meg alltid til slike settinger når jeg vet det er mange folk. Eller gruer/gleder meg. Pressen er der og det er masete, synes jeg. Mange tror at jeg elsker den biten, men det stemme ikke i det hele tatt. Jeg hater når andre jeg ikke kjenner skal ta bilder av meg. Rød løper og intetsigende spørsmål kan de ha for min del. Hva jeg har på meg, hvilke merker? WHO THE FUCK CARES?

Men når P3 er fokus er det topp. Mine beste år hadde jeg i kanalen da jeg ledet Poprush sammen med beste Terje. Han er så god og heldigvis var han på plass i går. Beste reporteren P3 har hatt, og idag jobber han som redaksjonsSJEF i Senkveld. Helt sant. Sjefen liksom. Stolt. Han har jeg jobbet med!

p3 jubileum trine grung 3

p3 jubileum trine grung 3

Jeg ser så rar ut når andre skal ta bilde.....jeg er best på selfies, uten tvil.

Men tilbake til festen. Jeg endte, som jeg alltid gjør, i en krok med et menneske. Jeg er ikke en som mingler hele kvelden, jeg gidder ikke, får det ikke til. Christine Koht og jeg pratet i timesvis om sosiale medier, hennes opp og nedturer, mine opp og nedturer, og endte opp med å enes om at hun er en av mine første gjester på TrineTV. Hva det er? Det kommer jeg tilbake til, men det involverer damer jeg beundrer, damer som inspirerer/motiverer/engasjerer meg, og damer som vil noe. Kanskje noen menn, men mest damer.

p3 jubileum trine grung 4

p3 jubileum trine grung 4

Det var gøy å se så mange kjente fjes og bloggen ble et hyppig tema. Alle heiet på det jeg har fått til på nettet og jeg ble så rørt. Sikkert mange som ler litt inni seg, for jeg har alltid gjort ting på en annen måte enn normen...men det funker jo! Så hvorfor skal en endre ting da? Elsket og hatet, det har jeg levd med siden jeg begynte med radio når jeg var 19 år.

p3 jubileum 2013 trine grung 2

p3 jubileum 2013 trine grung 2

MEN, P3 hadde bursdag og hvor ble det av gavene til jubilanten? Ingen kom med gaver, ikke en av gjestene. Bortsett fra meg da. For jeg kjenner hun som lager VERDENS BESTE CUPCAKES og hun heter Janne. Jannes Tapas og Søtsaker. 

Så dette var min gave til jubilanten og GJETT om det ble godt mottatt!!???

jannes tapas trine grung 4 p3

jannes tapas trine grung 4 p3

Jeg kan ikke si annet enn NAM. Disse er bare gode og så delikate...et ekstra pluss til Janne for hun hadde laget logo. Det var hennes ide og gjorde det ekstra gøy . Jeg gikk selv rundt og bar brettene til glede for mange...så bilder ligger nok på flere profiler rundt om på nettet. Skal du ha tapas eller cupcakes er Janne dama å gå til! Anbefaler!!!

p3 jubileum 2013 trine grung 1

p3 jubileum 2013 trine grung 1

trine grung christine koht p3

trine grung christine koht p3

Christine er noe av det herligste jeg vet om, søk henne opp på Facebook, en utrolig herlig inspirasjon å følge på siden hennes!