Dette funker, så enkelt er det faktisk

Tilbake på Clarion Stavangersitter jeg i hotellsengen og reflekterer over disse dagene på tur med Workshopene Hvordan gjøre suksess på Facebook. Mange inntrykk og jeg trengte dette siste døgnet alene for å samle meg litt igjen.

Det de fleste som kommer blir overrasket over er kunnskapen jeg faktisk har om dette og det er kjekt, jeg blir så glad. Men hva er det jeg gjør feil i min kommunikasjon siden de blir overrasket over alt jeg kan? Her trenger jeg hjelp fra deg leser kjenner jeg.

Hva er det jeg gjør feil?

Jeg har blogget i nesten 9 år. Har en levende nettside som oppdateres og ikke bare om kunnskapen min. Når jeg følger blogger selv synes jeg det er kjedelig hvis det bare snakkes fag og mine kunder ønsker jeg skal være litt som meg. Lekne, vågale, morsomme og fargerike. Ikke helt A4 og heldigvis er det mange av oss.

Men hvorfor blir de så overrasket over alt jeg kan og hvordan jeg strategisk bruker sosiale medier i alle ledd? Jeg skjønner det ikke Jeg oppdaterer Facebook, driver dialog på Twitter, oppdaterer nettsiden min, bruker Instagram, får flere hundre nye følgere hver uke.....da må vel folk flest se at jeg gjør noe riktig? Hm, jeg er oppriktig interessert i hvordan jeg burde kommunisere anderledes for jeg kan ufattelig mye om dette internettet og de sosiale medier.

Clarion bergen airport trine grung

Clarion bergen airport trine grung

Det aller kjekkeste utfallet av disse dagene er at jeg sammen med Clarion-kjeden skal prøve å arrangere slike Workshops flere steder i landet til neste år. KJEMPESTAS! Silje som jobber der er en kul dame som virkelig bruker sosiale medier helt riktig, men jammen lærte de ikke noen triks når de var på workshop med meg. OG de hadde laget verdens kuleste CUPCAKES! Se da!!!! Vi hadde det finteste rommet på Clarion Bergen Airportog jeg bare koste meg. Herlige damer var på plass som lærte masse. Kjekt!

Jeg må gi et ekstra poeng til Clarion hotellene i både Stavanger og Bergen. De gjør virkelig det lille ekstra og etterstreber at hotellopplevelsen skal være noe mer enn "bare" en seng. De har et konsept som heter Clarion Living Room hvor de har sushikurs, vorspiel før konserter, fotballkamper vist på TV i baren, levende musikk, quizer og andre ting som gjør at gjestene kan finne på noe. Kult konsept med musikk i resepsjonen når jeg ankom Bergen på fredagen:

clarion stavanger bergen trine grung

clarion stavanger bergen trine grung

Det nye restaurantkonseptet Kitchen & Tableskal rulles ut på alle hotellene og jeg fikk gleden av å teste i Stavanger. Skal visst komme til Bergen snart. LIKER! Veldig koselig og god mat, anbefaler Ceaser salaten...den var diggbar!

Men nå tilbakemeldinger fra noen av de som deltok i Bergen:

20131027-094706.jpg

20131027-094706.jpg

Jeg blir stolt av slike tilbakemeldinger og da skryter jeg. Sånn er jeg. I så mange år har jeg lurt på hvordan jeg skal leve kun av dette internettet, hvilken form som ville passe meg og nå har jeg endelig funnet den. Da blir jeg glad og ønsker å dele det. Jeg er en omdiskutert deler som egentlig er snill som et lam. Med en del kunnskap om sosiale medier. Just sayin.

Nå på onsdag skal jeg til GOL for samme type workshop. Jeg er i gang og kommer gjerne til en by nær deg! Gi beskjed og send meg en mail!

Jeg blir veldig glad hvis du deler innlegg på din Facebookside. Jeg ønsker virkelig å nå ut, tusen takk.