Kjøpe et hotellrom på fjellet?

Sanderstølen

Dette er bare helt genialt, sånn helt seriøst. En kompis av meg ringte meg for en tid siden og bablet i vei om et hotell de skal gjøre om til rom de skal selge. På Gol, nærmere bestemt Sanderstølen. Hotellet fremstår i en glimrende stand og nå skal de selge hotellrom! Hvor genialt er ikke det, spesielt for oss single! Jeg har ikke råd eller ork til å vedlikeholde en hytte, og hvorfor da ikke eie et rom på  et hotell hvor en har tilgang til alt på hotellet!!?

Sanderstolen fjell norge

Sanderstolen fjell norge

Rommene kommer i ulike størrelser og suiten er jo ganske aktuell hvis jeg har råd. Det gjenstår å se for imorgen drar jeg dit for å beskue herligheten. Hotellet skal altså deles opp i rom og du kan kjøpe ditt eget rom til odel og eie. Resten av hotellet blir fellesareal, og da inkludert flere flotte konferanserom. Jeg skal ta bilder av alt imorgen og blogge det på søndag. Helt genialt spør du meg.

En kan da velge om en skal gidde å henge med resten av romeierne eller trekke seg tilbake. Tenk om dette ble et rede for mange single og deretter masse hygge for både oss og barn! Ellers helt genialt for småbarnsfamilier som ikke har råd til hytte på fjellet men ønsker et sted å stikke av i helgene som inkluderer fjell, ski, turer og sosial hygge. En blir jo kjent med de andre eierne etterhvert og da blir det som på Saltkråkan eller hva det nå heter. One big happy family.

Jeg gleder meg til å se. Ikke koster det all verden heller, les gjerne mer her. Om du skal sjekke dette eller ei, er du ikke enig i at det er en genial ide????

Lik gjerne på Face om du synes, for det gjør jeg!