JA til eget hotellrom på fjellet!

Sanderstølen II

Det ble noe timer i bil i igår, men gjett om det var verdt turen! Jeg kom meg til Gol, svingte høyre og opp på viddene. Midt oppe på Golsfjellet kom jeg fram til Sanderstølen, hotellet som nå skal selge rommene slik at du og jeg som kanskje ikke gidder å holde en hytte ved like eller ikke har råd til en kan ha vårt eget på fjellet.

Sanderstølen 5

Sanderstølen 5

Kompisen min som er med på prosjektet tok godt imot meg og viste meg rundt. Jeg ble nesten litt stum faktisk selvom spørsmålene var mange. Det var nostalgisk og litt trist at et så fint hotell står tomt og derfor unner jeg de å selge unna rommene forå få litt liv der. Naturen rundt er det ingenting å si på....løyper rett utenfor døren og ikke minst fint å både gå og sykler når snøen ikke er der. Jeg tok mange bilder:

Sanderstølen 2

Sanderstølen 2

Dette var faktisk en stor fordel. Mange konferansesaler stod klar for at fremtidige eiere av hotellrom kunne disponere de etter eget ønske, gratis! Jeg kan jo invitere til kurs i herlige omgivelser og vurderer dette sterkt. Kjøpe det som et kurssted i firmaet mitt og da faller valget på en ferdigoppusset variant for de var bare NYDELIGE!

Sanderstølen 3

Sanderstølen 3

En trenger ikke mer på fjellet! Et greit soverom, liten garderobe, koselig kjøkkenkrok og en sofa med plass til 2-3 stykker. Helt perfekt for meg, er du ikke enig??? Kan invitere til samlinger som inkluderer turer i fjellet, blir du  med?

Sanderstølen 4

Sanderstølen 4

Smørebod, basseng, treningsrom, lekerom og deilige senger. Jeg har lyst til dette men må sjekke hvordan jeg faktisk gjør det. Sånne ting kan jeg ikke men har heldigvis verdens beste Simen regnskapsfører som hjelper meg med det meste. Tenk så koselig å feriere på et hotell med mitt eget store rom! Uten å måtte tenke på at en må pusse opp eller vedlikeholde noe annet enn akkurat mitt rom! LIKER!

Salget starter nå snart så er dette noe du kunne tenke deg så må du ta kontakt med de som står bak. En kan visst sende de mail HER.

Hva synes du? Del gjerne på Facebook om du likte ideen!