Flott hytte en kan leie på fjellet!

Siden jeg feirer nytt design i dag så har jeg hatt hengekøye her inne og fikset opp i detaljer i hele dag. Veldig stas og så spent på tilbakemeldinger altså! Liker?

I helgen var jeg på fjellet og koste meg med familie. Venabygdsfjellet viste seg lørdag fra sin beste side og det ble både fjelltur, god mat, festlig lag (bursdag) og masse attåt. Kaken var monsterstor og med morsomme bilder. Liker!

De har en genial hytte som er gigantisk til utleie og den var perfekt. Plass til 30 stykker med egne toalett med dusj til hver gang, stor stue med to sittegrupper og ikke minst god spiseplass. Her kunne jeg samlet folk lett og feiret mer.....les mer om hyttene HER.

venabygdsfjellet trinegrung 3

venabygdsfjellet trinegrung 3

venabygdsfjellet trinergrung 2

venabygdsfjellet trinergrung 2

venbygdsfjellet 2013 1

venbygdsfjellet 2013 1

nydelig kake trinegrung 3

nydelig kake trinegrung 3