Beste jobben i verden!

Jeg mener det seriøst, jeg må ha verdens beste jobb. Lever av å snakke med folk på nettet og viser de hvordan de skaper egen synlighet online, diggbart! Twitter og Facebook, har hengekøye begge steder, sitter jeg og skravler. Men ikke bare det. Det må sies.

Mye planlegging står på plakaten i tiden fremover,  for til uken blir det nytt webinar direkte fra Grand Hotell i Oslo og uken etter lansering av bloggkurs. STAS!

Her er hjemmekontor. På mitt eget kjøkkenbord. Vurderer kontorfellesskap i Drammen på Union brygge men jeg er usikker . Jeg føler jeg MÅ på kontoret hvis jeg betaler for å ha et....samtidig har jeg godt av å komme meg mer ut. Er det gründere som har erfaringer å dele her?

Jeg springer jo i del møter og føler derfor at det sosiale behovet dekkes....til en viss grad. Hm.....denne må grubles litt på kjenner jeg. Tror jeg ender opp på kjøkkenbordet. Kanskje felleslunsj til faste tider for gründere i distriktet hadde vært en ide? Hm, tenke tenke.

Bilde tatt 06.08.13 kl. 11.43

Bilde tatt 06.08.13 kl. 11.43

Det er mange som mailer meg vedrørende bloggkurset og det er stor stas. Les gjerne mer HERselvom du ikke kan melde deg på enda. Funker som ei kule å sitte hjemme å kurse deg selv med videoer online. Jeg har selv gjort det. Funker som bare det!

Til slutt må jeg tilføye en ting. Helge Hammelov ,eller hva han  nå heter, som en gang jobbet i TV er visst litt sint på meg? etter at VG har slått opp en sak om at eksen har fått seg ny dame.  Jeg skrev følgende på Facebooksiden min:

Skjermbilde 2013-08-06 kl. 12.07.57

Skjermbilde 2013-08-06 kl. 12.07.57

Synes det er kjekt at vi er såpass gode venner at jeg unner han lykke veien videre, vi har to barn sammen! Men dette likte visst ikke denne Helge. Oppdaterte nettopp facebooksiden sin, etter at jeg stengte han ute fra min side grunnet usaklige kommentarer uten rot i virkeligheten:

Helge Hammelow-Berg, for 12 minutter siden

En Trine Grung (hvem nå enn det er? - kjent fordi hun var gift med sympatiske Jostein Flo ) mener jeg ikke har hjerneceller igjen fordi jeg ymtet inn på at hun kanskje IKKE burde fremheve seg selv (sikkert kramperedd for ikke å bli gjenkjent) . ved å fortelle alle og en hver at ex har fått seg ny kjæreste ! Tror faktisk godeste Flo klarer å fortelle det han ønsker til media uten å få nullverdi drahjelp av en pr kåt Grung!

Hva i alle dager? Noen som skjønner noe her? Kan noen sende han en krone for dette må være dagens minst oppegående kommentar! Noen må kanskje få seg briller og lese saken en gang til? Jeg blir flau på hans vegne...sånn skikkelig flau.