Slike farger vil en ha!

20130710-153715.jpg

Endring i livet betyr gjerne litt mer farger i livet. Farger i form av mennesker som gir en energi, farger i form av nye klær som gir en energi. Det er viktig for oss kvinner å være litt nøye på akkurat dette, for veldig mange oss har en tendens til å bli litt "gråe/beige" når vi vokser til. Vi glemmer at det er viktig med farger. Ikke ene og alene fordi vi kler å ha på oss farger, men og fordi farger gir oss energi.

Jeg er så ofte usikker på klær og derfor er det viktig for meg å omgi meg med mennesker som kan trygge den siden ved meg. Være direkte med hva som passer og ikke, og denne gjengen gjør akkurat det. I dag tok jeg turen til Faytastic i Sandvika og møtte flere gründerkvinner som ønsker mer farge i livet. FOR en gjeng! Masse skravling og mye energi samlet under et tak. Nye klær ble det på meg og kjole med BLOMSTER! På meg!???

20130710-153725.jpg

Bakgården i Sandvika har blitt kjempekoselig med cafe, sandstrand OG Faytastic, drevet av min mastermindvenninne Fay. Love it!

20130710-153737.jpg

SJEKK FARGENE DA!!!!!!!!!!!! Jeg er et fargekart plutselig! Gulp, håper jeg tørr å gå slik nesten hver dag. Deilig kjole MED STRETCH! Love it! Og dressjakke med stretch, love even more!

20130710-153749.jpg

Vakre damer <3 Nytt nettverk og nye venner. Elsker det! Linda er kunde og bloggkursdeltager. SÅ stas og kjekt at hun gledet seg sånn over det! Stolt Trine som møtte flere bloggkursdeltagere! Tusen takk for alle fine ord!! Setter så stor pris på det!

20130710-153758.jpg