Ferietid i Spania

Endelig er alt klappet, booket og klart for noen dager i varmen. Skriver jeg i det sommeren har for alvor kommet til Norge, men jeg satser på at den er borte igjen innen en uke når vi drar på tur. Jeg tar med meg datter og letter avgårde til Spania, nærmere bestemt Manilva Beach. Flyet går til Malaga så leier vi bil og farter avsted.

Min kjære kusine er der i deres leilighet (den leies ut ellers i året til info så følg med om det er interessant for deg og dine) og vi skal bo sammen med dem. Iår ble det denne type ferie jeg kunne ta meg råd til siden det har kostet en god del å bli singel (for å si det mildt).

Skjermbilde 2013-07-08 kl. 14.29.22

Gleder meg til varmt vann, sol, spansk mat og kos. Mest til strand og sol egentlig! Har du noen tips til hva en kan gjøre her? Fines steder å se eller gode restauranter som må testes? Tusen takk for tips!!!