Vi som elsker Jo Nesbø

Denne boken har jeg gledet meg til! Jo Nesbø er min ultimate favorittforfatter og jeg bare digger måten han bygger opp historiene sine på. Harry Hole ser jeg for meg og hans slitne fremtoning blir en figur jeg kommer til å savne hvis Jo slutter med bøkene om han.

Det er litt av en karriere Jo har bygget seg på disse årene siden han sang i DiDerre, og jenter og sånn var i fokus. Jeg tar av meg hatten over alt han tryllet frem fra skrivestuen sin som sies å være et Kaffebrenneri på Frogner? Noen som vet? Jeg ble rørt når jeg leste forordet og hans honør til avdøde bror. RIP Knut, du var en utrolig hyggelig fyr <3

934657_451408364949904_2039063220_n

I skrivende stund ligger jeg lettere omtåket i hotellsengen og har lastet ned boken som E-bok. Elsker at det er mulig og flere forfattere MÅ se verdien av det. Nå kan jeg lese boken fra mobilen og ha den med meg hele tiden. Megadigg! Ikke trenger jeg å drasse på papirutgaven, selvom jeg ser helt klart sjarmen ved det.

Siden jeg var 18 har jeg vært medlem i en bokklubb og nesten kjøpt hver eneste månedens-bok, ergo jeg elsker å lese. De siste årene må jeg innrømme at sosiale medier stjeler mer av tiden min, og derfor er det kun utvalgte bøker, som denne, som slipper igjennom. Jeg lurer på om vi noen gang slutter å kjøpe bøker i papir? Tror du?

Nå skal jeg synke inn i Harry's verden og er sikker på at jeg blir fortryllet fra første stund. Revet med på en reise i krimmens gåter hvor jeg blir irritert når jeg merker at det nærmer seg slutten på mysteriet. Har du det slik med spennende bøker? Hva slags bøker liker du?