Magiske Morten Abel

For en magisk kveld! For en magisk konsert! Morten Abel, jeg tar av meg hatten!

20130613-234821.jpgJeg var på min første konsert med September When som attenåring og siden har jeg vært Abel-fan. Jeg er så heldig at jeg kjenner Morten litt privat og den utviklingen han har hatt de senere årene er helt vanvittig!

20130613-235118.jpg Han var majestet på scenen i dag og var så trygg, tilstede og morsom at jeg smilte trill rundt stort sett hele tiden. Han hadde slått seg sammen med en haug flinke musikere fra Tromsø pluss et kor var med, og jeg anbefaler alle å oppleve denne konserten om de skulle finne på å spille på et sted nær deg!

Du Morten har staket ut en ny vei for deg selv og du kler denne nye deg. Du eide scenen, det har du egentlig alltid gjort, men som voksen så kler scenen deg enda bedre. Stå på! Denne konserten vil jeg ha på opptak for å gjenoppleve den igjen og igjen! Finnes det?