Kvalmende meditasjon

Å være en del av en Mastermind er noe av det beste valget jeg har gjort for meg selv. Dyp refleksjon for egen vekst, sammen med powerfriends. Sterke damer som vil noe mer, som ønsker en større betydning og forståelse av seg selv. Egen vekst i harmoni med det indre en allerede har, men kanskje ikke ser. For noen blir dette alternativt, for meg blir det en større forståelse for hvem jeg er og hva jeg er.

Hvis du leser bloggen fra i går så skjønner du at jeg jobbet meg gjennom følelser som kom til overflaten. Tøft å blogge om, mener noen, helt naturlig for meg. Denne bloggen skal inspirere andre til å se muligheter, til å ønske noe "større" for en selv, og jeg gjør det ved å by på min reise i hvordan jeg har gjort det. Heldigvis mange som liker å lese, så takk. Noe gjør jeg riktig ved å dele mine refleksjoner og opplevelser på veien, min reise som jeg mange ganger har kalt det.

http://meditasjon.nyttiginfo.no/bilder/meditasjon.jpg

Flere mener jeg er for privat, men for meg er dette personlig, aldri privat. Jeg viser aldri den private Trine på denne bloggen, for det er en vesentlig forskjell for meg. I bloggkurset mitt som kommer til uken forklarer jeg tydelig hvordan jeg skiller dette og grunner til hvorfor andre må tenke som meg for å markedsføre seg på nettet.

Men nok om det, tilbake til overskriften.

En av mine Mastervenninner tok meg nettopp ned i en transe jeg aldri har vært i før. Dyp meditasjon, veldig dyp meditasjon. Aldri har jeg vaket i det området mellom det bevisste og ubevisste før og jeg ble kvalm. Skikkelig kvalm. Ikke etterpå, men mens det stod på. Redsel for vakumet kom og min opplevelse ble kvalme, men samtidig en utrolig misunnelse til de som virkelig klarer å meditere på egenhånd. De som klarer på egenhånd å ta seg inn i "that state of mind" og roe ned på samme måte.

En ting er sikkert, dette skal jeg lære meg og begynne å gjøre. For nå etterpå er hjernen, som ellers ofte er påtent og pålogget hele tiden, helt rolig. Fingrene glir over tastaturet, de flyr ikke. Deilig er ordet. En deilig ro. Denne roen skal jeg ta med meg til Oslo imorgen. Da har jeg et møte som betyr mye for meg. Et møte hvor jeg vil være akkurat i denne tilstanden jeg er i nå. Tilstede og rolig. Ønsker deg en fin og rolig søndagskveld.

Ro.