I alle dager, gule negler?

Hva i alle dager Trine, leopardmønster på neglene? Seriøst? Jeg er ingen jålegeit og altfor lite opptatt av å pynte meg, men den siste tiden lar jeg meg overtale til de rareste ting, og jeg ender opp med å like det! Hva skjer? Midtlivskrise?

Hvis noen hadde sagt til meg for et år siden at jeg en sommerdag i juni 2013 skulle ende opp med leopardmønster på neglene så hadde funnet frem skurtrekkeren for å sjekke hvor mange skruer personen hadde løse i toppen!? Jeg, gule negler lissom, det skulle ikke skje!

Men så møter jeg disse koselige damene på Oslo Hair&Beauty , og både Saba og Madeleine snakker om hva som er mote/in ( mine faste lesere vet hvor lite oppdatert jeg er på slikt) og da spesielt på neglene , og jeg lar meg rive med. Jeg lar meg overbevise om at dette er veien å gå. Jeg er helt sikker på at mine få mannelige lesere satte brusen i halsen i skrivende stund, for dette er vel ikke noe som appelerer til hankjønn, eller tar jeg feil?

20130627-205419.jpg Uansett så har jeg  hatt disse neglene halve dagen, og noen timer senere vokser de jammen på meg. Nå klarer jeg ikke å ta øynene bort fra disse kunstverkene, og når jeg skal gjøre Drammen uttrygg imorgen er jeg sikker på at alle jeg møter vil kaste lange sjalu blikk etter mine selvlysende negler. True story!

Lettere forvirret over dette gule sjokket la jeg meg rett ut på benken til Saba for å blunke enda finere imorgen. Nye vipper.....avhengig sa du? Det er sinnsykt vanedannende med vippe-forlengelse og jeg kommer til å stikke ut øynene på de jeg treffer på byen.

Just saying, putting it out there as a warning! Watch out, the girl with the lashes are coming to a town near you!

20130627-205436.jpg