Hele livet er læring

Jeg er helt ør i hodet. Så mye å lære. Så mange tråder som skal på plass. Så masse sol som skal nytes. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet til Gry og nyter kaffe mens hun jobber på Skype. Skravla går i rommet ved siden av og ute stråler solen. Jeg bør ut i solen, virkelig, og skal det snart.

Jeg ønsker bare kjapt å blogge først. Jeg må lette hjertet litt og skrive noen ord. Jeg har så mye jeg ønsker å dele. Læring, kjære leser. Ta til deg læring på veien. Hele veien. Møter du noen mennesker på din vei som har kunnskap som du kjenner du trenger så sørg for at du får lære det de kan. Akkurat nå lærer jeg så masse at jeg blir full av takknemlighet. Det er så viktig å være takknemlig!

Bilde tatt 06.06.13 kl. 09.57

Nettopp våkne, usminka og trøtt i trynet, men lykkelig. Veldig lykkelig. Mitt aller første bloggkurs online lanseres til uken og gleder meg til å dele alle triks som jeg har lært meg disse åtte årene.

Dette kurset er for grundere og småbedrifter som trenger å lære seg hvordan de skal ha bra innhold, hvordan det skal blogges og ikke minst hvordan en gjør det effektivt. Det tar ikke meg lang tid å blogge, men så har jeg gjort det en god del år! Nå MÅ jeg nyte solen...blogges senere.

20130606-141059.jpg

20130606-141112.jpg