Drammen by day

For en dag i Drammen! Sol, varme og bare en aldeles deilig dag, og derfor veldig vanskelig å tenke seg at bare tredve minutter unna, i Oslo, så høljet det ned. Virkelig høljet. Vi snakker visst oversvømmelsehøljing. Men samma det, jeg bor i Drammen og der strålte solen. Heiv meg ut på tur med venninne og kamera var med. Det er så fint her!!!

20130602-185458.jpg

Realtivt ny bro i sentrum som heter Ypsilonbroen, ferdig i 2008 fikk jeg vite av @Bohemen_  på Twitter. På andre siden er det mange hyggelig cafeer og hele området er nytt. BI Drammen holder til der enn så lenge, i tillegg til Union Scene som denne helgen har hatt Working class hero festival. Hørte musikken helt opp på verandaen min. Liker bylivet!

20130602-185518.jpg

Drammenselven med tursti rundt hele på begge sider. Digger!

20130602-185539.jpg

De har laget strand langs elven og her kryr det av folk på dager som dette. Det spilles ball, folk soler seg og dette midt i sentrum! Får en skikkelig storbyføleles av å bevege meg i Drammen. Når jeg gikk tur her i dag kjente jeg ekte glede, en sånn som sprenger i brystet og en får bare lyst å danse. Deilig!!

20130602-185549.jpg

I enden av turområdet har de bygget en halvøy med disse to sirklene. Jeg burde sikkert vite hva de står for men det gjør jeg ikke, ikke enda. Men kanskje noe lesere vet og kan opplyse oss i kommentarfeltet? Tusen takk! OG TAKK igjen til @bohemen_ som kunne fortelle at en kunne lese mer om ringene HER.

20130602-185613.jpg

Følelsen av å være på toppen av verden. Alvorlig mye energi på mor om dagen og jeg elsker det! På onsdag reiser jeg til Anitbes for mer kursing av Gry og jeg skal holde MIN FØRSTE WEBINAR!!!! INFO KOMMER! Jeg er så spent! Gry og meg sammen...og det skal handle om blogging! TJoho....bildet er tatt når jeg var der i januar. Gry lever og et aktivt liv på nettet, og kursing som jeg skal igang med. Er SÅ glad for henne!

trinegrung grysinding 2013