Alle klarer det de VIL klare

Idag kom jeg igjen hjem fra jobb med  mer energi enn på lenge. Jeg skjønner ikke hva som skjer....jeg er sikker på jeg kunne fullt opp flere kraftverk hvis jeg forsetter som nå. Det er som om jeg har ligget i dvale i flere år og endelig fikk "lov" til å blomstre. Og jeg blomstrer.

Det er gøy på jobb, det er gøy med trening, det er gøy med barnetid, det er gøy med barnefri, det er gøy med gode venninner, det er gøy å flørte...alt er gøy!

En kan fort velge offerrollen ved et samlivsbrudd og tenke kun negative tanker. Synes synd på seg selv og ikke tenke fremover. TENK FREMOVER! Det er dit du skal! Ikke dvel ved fortiden for den kan du ikke endre uansett! Jeg mener dette så sterkt og vet jeg er i særklasse når det gjelder å tenke slik , men er du ikke enig? Superviktig er det!

Noen ting å tenke over når dagene er slitsomme:

  • Hva vil jeg imorgen?
  • Hvordan skal neste måned se ut?
  • Hva kan jeg gjøre akkurat nå som får meg til å smile?
  • Hjelper det om jeg går meg en tur? JA!
  • Hjelper det om jeg spiser halve "hjørneskapet" fordi jeg synes synd på meg selv? NEI!
  • Bør jeg begynne å blogge for at andre kanskje har de samme tunge stundene og dele mine tanker? JA!

ALLE kan forme fremtiden akkurat slik de vil! Alle kan oppnå det det de vil, og alle bør ha noen mål og strekke seg etter. Hallo, jeg kom meg på Oprah TO ganger.....ergo de fleste kan fikse det de vil hvis de tror hardt nok.

En veldig god venn mente at videoene mine er morsomme. Torsdagskveld fra Nydalen morsomme. Hm. Du får avgjøre selv....fant denne fra 2010. Den var litt fun. Hva syntes du? Skal jeg begynne med videoer igjen?