Vennskapets viktige elementer

På vei hjem etter noen fantastiske dager i Stavanger.

Drammen er hjemme nå, men Stavanger vil alltid være stedet hvor jeg virkelig føler jeg kommer hjem. Det er noe med å kjenne hver krok i byen, mange kjente fjes fra "før i tiå" , SolaStranden, havet, lukten, og vennene. Venner en har kjent stort sett hele livet. Venner en har historier med, historier det er morsomt å mimre ved, som skaper latter og vekker gode minner til live. Minner en ofte er flau over, men minner likevel.

En trenger tid etter en slik krevende prosess jeg har hatt denne vinteren/våren. Tid for seg selv til å sortere alle tanker som lenge har vært et kaos. Denne helgen "landet" hjernen på mange måter og endelig fant jeg ro. En skilsmisse er vanskelig, men med riktig tankesett og fokus på fremover trenger det ikke å by på de største utfordringene. Det er vel ofte det praktiske som "spiser" oss opp?

428535_4120790678280_636876580_n

Det er mange sannheter i det som står skrevet på bildet over. En må skape innhold i sitt liv, ikke forvente at det en ønsker kommer flytende av seg selv. Ønsker en noe mer ut av sin hverdag, eller vennskap med venner, så må en faktisk bidra til noe selv. Gjøre de endringer som skal til, utvikle seg og søke ny læring.

Det er så mange som bare aksepterer tingenes tilstand og ikke tror at livet kan by på noe mer, men det stemmer ikke!!! Alle kan oppnå det de ønsker, men en må faktisk gjøre jobben selv for å komme dit. Vanskelig, men ufattelig riktig når en kjenner en er på rett vei.

Tro meg, jeg sleit lenge med å finne min "riktige" stemme, men jeg omgås mennesker nå som nærer den Trine jeg egentlig er. En Trine som ikke helt har tråkket ut i det offentlige rom, men er på vei. For meg har det vært en lang prosess, men det handler om at en må velge. Skal en snakke fra høyeste bygning kun for å snakke, eller skal en bruke stemmen riktig og reflektere over at det som kommer må komme fra hjertet? Jeg snakker kun fra hjertet om dagen og er tro mot den jeg egentlig er, og det er godt. Godt for Trine.

Jeg har gode venner rundt meg. De bryr seg, lærer meg noe hver dag, nærer meg med dype samtaler og lar meg bruke tid på den utviklingen jeg er i akkurat nå. Jeg skal feire disse gode vennene litt ekstra i dag, fordi de fortjener det. Eller du fortjener det. Gratulerer med dagen.