Offline weekend? WTF

Jeg er på tur hjem til Stavanger. Noen spennende møter, vennetid, alenetid, hotelltid og masse kos. Det er mulig bloggen oppdateres under oppholdet for kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg ikke å la være. Men jeg har lovet noen venner å bruke minst mulig tid online....hjelp! Tenk å i det hele tatt si det til meg!? Makan!

tulle trinegrung.no 2013

Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet. Offline liksom, til mandag? Det går ikke, det kan jeg love deg. Ja, jeg bruker mye tid på sosiale medier, men jeg har et eget system som gjøre at det ikke tar allverden med tid og det er dette jeg lærer bort til kundene i SYNLIG på nett. Mobilen, de riktige appene og ikke minst blogging fra mobilen. Hvordan en skal lage innholdet på bloggen personlig, ikke privat, hvordan teksten bør være for at folk skal gidde å lese, hvordan dele erfaring og kunnskap å gjøre det delbart....i det hele tatt flere hensyn å ta, men nå har jeg nå gjort dette i over åtte år og kjekt å lære bort mine teknikker.

Jeg fikk et tips fra hotellet jeg skal bo på , Clarion Stavanger, om at rett borte i gaten fra de holder Stavanger SPA til og at jeg burde sjekke de ut mens jeg var hjemme. Hell yeah, tenkte jeg, er det noe jeg trenger nå så er det SPA-tid! Time er booket og jeg skal få teste en ny type behandling og seff skal jeg dele i neste blogginnlegg. Unner du deg egentid av og til? Jeg må det jeg! Får ikke puste hvis jeg ikke gjør det. Hele denne uken har vært en NYTELSE av egentid....helt nødvendig etter noen krevende uker. Neste uke kommer ungene til meg og det gleder jeg meg til.