Livet er prosesser

I skrivende stund er det dansbar musikk som strømmer ut av høytaleren. Unge lovende har nettopp trent og GJETT om det var deilig å kunne gå til trening, trene hard med PT-Pål på Elixia Drammen, for deretter å GÅ hjem igjen. Tjuefem minutter hver vei og det gjorde godt. Kroppen har godt av å trene hardt og deilig å kjenne at styrken kommer...jeg har faktisk økt med over tyve kilo på øvelsene på beina, kun etter en måned!!!

20130507-060108.jpg

Det er noe med denne prosessen jeg står i akkurat nå. Finne nye rutiner, bo seg inn i et nytt hjem, finne sin nye plass og deretter begynne å leve. Leve etter nye regler, regler en lager selv og skal trives med veien videre. Det er dager hvor det går som en lek, mens andre setter igang tanker og prosesser som tidvis kan være ganske destruktive. Livet skal ikke være bare bare, men det gjelder å være i læremodus og tenke læring når ting blir krevende. Enig?

Min egen synlighet på nettet, som jeg selv har valgt og lever av, gjør det lett for mange å ta kontakt. Det smigrer, men enn så lenge så blir det med responsen fra andre...jeg er ikke der at jeg svarer folk på annet enn det som er jobbrelatert. Følte jeg måtte skrive det ned svart på hvitt slik at enkelte ikke blir fornærmet. At jeg velger en tildels offentlig profil på nettet vil ikke si at jeg er tilstede privat. Det er et stort skille for meg og derfor viktig å pressisere.

Det er en balanse akkurat det og noe jeg vet mange av kundene mine synes er vanskelig. Jeg ønsker at de skal være litt personlige på nettet, men det vil ikke si at de skal slippe folk inn i det private rom. Jeg er aldri privat på bloggen og får ofte spørsmål om hvor grensene går for meg. En ting er å inspirere og motivere andre ved å ha et postitivt fokus, men noe helt annet er å dele alt. Det har jeg aldri gjort og sånn blir det og veien videre. Det er kun en brøkdel av Trine sitt liv som avdekkes på bloggen, men at jeg har skapt egen synlighet via denne siden er det liten tvil om. Jeg var på God Kveld Norge i går, det kan du se her. Snakket litt om det å ha et positivt fokus når en er midt i en skilsmisse. For det er viktig. En kommer ingen vei med å velge offerrollen og være bitter for alt som skjer.

20130519-154652.jpg

Drammen, det liten tvil om at jeg valgt riktig by å bo i. Jeg elsker elven, virkelig! Var på sykkeltur igår og knipset noen bilder. Her skal det bades i sommer og vent bare til jeg kommer meg på Landfalltjern! DER er det fint der!

20130519-154721.jpg

Når jeg flyttet til Drammen for seksten år siden var det EN utecafe.....når kryr det rundt hele torget og er så koselig! Drammen BØR besøkes!

20130519-154739.jpg

LINDA, CINDY OG NINA vant konkurransen fra PURESKIN.no