En to tre, flytteklar!

Da er mor på plass og utsikten er det ikke noe å si på! Jeg satt lenge ute igår kveld og bare nøt luften og lysene over Drammen. Byen har vært i en så stor endring de siste ti årene og er nesten ikke til å kjenne igjen. Skal lage et eget innlegg om de fine stedene i byen når jeg går tur, bare gled deg!

20130507-060022.jpg Før jeg startet med flyttehelvete ( for det er jo det) så dro jeg og trente med PT-Pål på Elixia i Drammen. Selvom hodet kokte etter en vemodig start på dagen fikk jeg masse skryt av Pål. Jada, det er jobben hans, men jeg kjenner stor framgang etter bare fire uker. Jeg er så glad jeg valgte dette for egen del for kroppen kjennes sterkere og når jeg syklet her om dagen merket jeg at lårene tråkket hardere til. Må vel komme oss i form du? Kan ikke gro fast foran dataten/mobilen hehe.

20130507-060108.jpg

Verdens hyggeligste flytte folk fylte opp en svær henger og vips så var jeg Drammenser. Tre venninner stakk innom på ettermiddagen og heldigvis er de flinke med møblering og farger for nå er stuen så fin at jeg nesten griner. De tryller og det finnes ingen ferdigheter jeg misunner mer en akkurat det. De som kan interiøre og style. Heldiggriser. MEN de kan ikke koble modem, trådløse nett, skru sammen dataer, og koble lamper, det kan jeg hahahahaha.

Verdens20130507-060145.jpg

Nå er det morgen og sofaen nytes. Kaffekoppen dufter ved siden av meg og roen senker seg. Kjenner jeg skal få et bra liv i Drammen og ikke minst lansere kurs snart. Ha en finfin dag kjære leser!

20130507-060221.jpg