#Bloggkurs og ræppestjerne?

For en dag! Jeg har alvorlig mye energi og er så glad! Dette er en bare gøy prosess og jeg gleder meg mer og mer til lansering av mitt første videokurs online. Rett og slett videoer på nett hvor DU kan lære deg å blogge proffesjonelt. Grundere og småbedrifter, dere MÅ blogge for å skape synlighet for din bedrift , og alle tipsene for godt innhold kommer i bloggkurset mitt.

Idag tok vi opp en såkalt promovideo til kurset og vi skratta og lo hele dagen. Herlige Ole Andreas (nå min faste sminkør og fotograf...for en herlig fyr!!) og Tobias var samlet for å spille inn.  Ole er fotograf og sminkør og siden hans finner du HER.

20130531-182411.jpg Vi startet dagen hos Oslo Hair&Beauty hvor negler ble nye og Ole sminket meg....alt på en gang. Kaster ikke bort tiden. Kan love deg jeg følte meg litt divateit der jeg satt, men samtidig viktig og deilig å bli pleiet med. Madeleine fikser negler og ingen har gjort de bedre på meg noen gang før. Hun er veldig flink, anbefaler!

20130531-182432.jpg Klar for opptak....skravla gikk og gikk.

20130531-182454.jpg

Jeg var så glad og full av energi at jeg er redd jeg ble mye? :-(  Jeg er så opptatt av å vise den rolige siden ved meg selv....og fikk derfor litt angst når jeg så hvor mye jeg tullet "bakom filmen". Se video. Morsomt eller teit? Dette er IKKE promovideoen altså....dette var alt tullet mellom....jeg er gal, jeg vet det.