Utvikle topplokket

I denne fasen, hvor livet privat byr på utfordringer, er det enda viktigere å utvikle topplokket til å bli sterkere, mer fokusert, nære seg hvem jeg egentlig er og hva jeg egentlig vil med livet. Derfor skal jeg kurses videre i Antibes og reiser til Nice imorgen. Vi er en gjeng damer samlet for å fokusere på egen utvikling, hvor vi vil, hvordan vi ønsker livet skal se ut når vi kommer dit, hva ønsker en å oppnå i livet og hva er de viktige tingene for hver enkelt? Mange og viktige spørsmål, men jeg ønsker mye ut av dette en livet jeg har fått tildelt. Eller jeg skal jo komme tilbake, som en enda bedre versjon av Trine ;-)

Dette er kanskje spørsmål som du har svar på kjære leser, men ikke jeg, i skrivende stund ihvertfall. Jeg vet hvordan jeg vil at firmaet mitt skal gå, jeg har en klar plan som jeg følger og er mer fokusert enn noen gang, men inni Trine er det store usikre sider likevel. Hvem er jeg egentlig, hva vil jeg, hvor vil jeg og med hvem? Kjenner jeg egentlig meg selv og hvem jeg er, hva jeg står for? Noen verdier selvfølgelig, men sånn egentlig? Jeg ønsker å bli bestevenner med meg selv, rett og slett. Slutte med indre kamper som kommer, forsone meg med den jeg er og godta mine svake og sterke sider. Omfavne hele meg og derfra bygge med til et enda bedre menneske.

Ja, kanskje jeg hadde klart det alene, uten tvil. Men er det en ting jeg vet om meg selv så er det at jeg trives i selskap med andre. Jeg liker å gjøre ting sammen med andre mennesker og derfor er denne Mastermind-gruppen noe for meg. Det er sterke, bevisste og ressurssterke damer som er med, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å lære mye av hver og en av de. En viktig ting jeg må lære meg ASAP er å ta imot komplimenter for eksempel. Hver gang noen sier noe pent til meg ler jeg det bort. HVER ENESTE GANG. Jeg spøker det bort og det plager meg. Hvorfor tar jeg det ikke inn og sier takk? Jeg er merkelig.

Så masse skryt jeg får av kundene i SYNLIGHET PÅ NETT ( klikke og du kan lese mer) , og likevel klarer jeg ikke å føle noe ekte når de sier det. Jeg hører det, men det streifer ikke hjertet. Det er litt rart og det sårer meg at jeg ikke lar andre skryte av meg.

20130130-002711.jpg

Dette er Gry som er "sjefen" i gruppen og den som skal styre denne langhelgen. Bortsett fra søndag kveld, for da skal det festes. De neste dagene skal jeg blogge om denne indre reisen og jeg har bestemt meg for å være helt ærlig med det jeg oppdager. Hvorfor, er det sikkert mange som undrer? Fordi jeg liker å inspirerere andre damer og menn til å tenke at alt er mulig, og dette er en del av min reise for å bygge opp meg selv og min bedrift og vise at alt er mulig for Trine. Ergo min vei til å muligere enda en drøm. Jeg gleder meg veldig og håper at Trine kommer hjem enda gladere, mer styrket i sitt indre, og kanskje jeg har funnet fortrolighet med mine feminine sider slik at kjoler og høye hæler gli på som en lek? Det er ihvertfall lov å håpe,  tro gjør en i kirken.

Er du med på reisen min så trykker du liker.