Trine med Nytt Image

20130425-155725.jpg

Trenger ikke vi alle kvinner "en ny vår" av og til? Finne tilbake til fargene og stilen som kler oss , og IKKE ende opp i det vi gikk i som 20-åring. Dette med klær og selvtillit har jeg blogget om SÅ mange ganger, og jeg har slitt skikkelig med akkurat dette lenge. Men endelig er jeg på vei tilbake, men litt hjelp trengte jeg.

HERLIGE Gro Mikkelsen er kunde av meg i SYNLIG PÅ NETT. Hun trengte å lære hvordan hun skulle blogge og bruke Facebook for å markedsføre konseptet sitt, og nå har hun landet og når ut. På bloggen markedsfører hun sine jobber, viser hvordan hun jobber, intervjuer kundene sine og kommer med mange gode farge- og klestips. På Facebook oppdaterer hun og engasjerer med farger og stil.

Jeg takket ja til en dag med henne OG GLEDER MEG TIL Å VISE DEG RESULTATET!!! GJETT OM JEG GLEDER MEG! Imorgen skal jeg holde foredrag på SDD-live sammen meg herlige Gry Sinding, og da skal jeg rocke scenen i nye klær. Noe hadde jeg fra før, men gjett om det ble frisket opp av Gro. Det var ikke mye som skulle til, bare se på bildet hva et skjerf gjorde! Sliter du med å finne stilen din som voksen? Kommenter gjerne! Jakken er gammel og er fra HM, men skjerfet er fra vårkolleksjonen til MEXX. Jeg kjøpte det i Asker.