Trening som gir mersmak

Dette er livet. Svette, kjenne pulsen øke og bare gi gass! Denne uken startet jeg på Elixia Drammen med PT-Pål fordi jeg har et ønske om å komme tilbake i formen som skrotten hadde en del år siden. En kjenner at både rygg, mage og bein trenger å løfte for å bevare styrken....og endelig skal det blir sving på sakene. Deilig med senter i Drammen siden jeg om EN uke flytter dit. Jeg både gruer og gleder meg, mest av alt skal det bli godt med en ny start på mange måter. Ny leilighet, nye treningsløyper, nye bekjente og ikke minst mer nærhet til en by. Kino, cafeer og sosiale lag....jeg er veldig klar for akkurat det.

Trening denne uken (skriver det ned mest for å lage en plan for meg selv som må holdes, pluss det blir litt flaut hvis jeg ikke gjennomfører)

  • Mandag: kjapp går tur om morgenen etterfulgt av mage og ryggøvelser
  • Tirsdag: trening m PT-Pål
  • Onsdag: sykkeltur på mellom 1-2 mil
  • Torsdag: lengre gåtur med påfølgende styrke
  • Lørdag: styrketrening på NOREFJELL SPA&RESORT. Skal tilbake til Womens Weeknd for å holde foredrag.

Sånn ser uken min ut, er du igang med trening? Lurer veldig på hvor mye du trener?

20130427-200020.jpg