Opp og ned

Livet skal gå opp og ned for det er da en kjenner på hvordan det faktisk er å leve. Noen ganger går det nedover litt vel lenge og da må en selv ta grep for å snu trenden.  Så enkelt å skrive, og jeg vet alt om at det ikke er like lett å gjennomføre.

I Stavanger var det lettere for da var hele situasjonen jeg står i på avstand. Frisk luft, gode samtaler og masse latter gjorde sitt til at en glemte litt hva som faktisk skjer rundt en. Alt som skal ordnes, som tilsynelatende er enkelt, men likevel altfor tøft. Jeg synes det er vanskelig om dagen, sånn er det bare.

Ikke fordi det ikke skal gå bra, for det vet jeg at det vil, men mest fordi det er ufattelig krevende. Dette skal ikke bli en syteblogg, men hadde behov for å forklare mitt fravær. Jeg har gode dager, jeg har dårlige dager, og heldigvis gjør det meg til et menneske.

Det jobbes jevnt og trutt i kulissene med både kurs og nettside, og alt skal være på plass så fort jeg klarer å samle hodet til å spille inn de siste videoene. Jeg må ha energi til akkurat den biten av jobben, og i dag klarer jeg knapt nok å taste på tastaturet. Jeg gleder meg til alt er "over". Men sånn det ser ut nå er dette en prosess som vil trekke ut i tid.

I need peace and good vibes. Nå kommer en venninne som skal gi meg akkurat det. Takk for gode venner.

20130130-002806.jpg