Inspirerende damer med raushet

Nok en dag med energi, kunnskap og ikke minst raushet. Jeg er så heldig som får være en del av denne helgen og lære av alle disse flinke damene. Jeg elsker hvert eneste minutt og tror aldri noe har vært mer riktig for meg. Jeg har så mye jeg ønsker å dele at fingrene spruter over tastaturet, og den Trine som fort blir mye må virkelig begrense seg.

Jeg har blitt kjent med to damer som jeg vet kommer til å glede livet mitt på mange måter i tiden som kommer, bare se utstrålingen på Kathrine Aspaas og Trine Ålstedt som er på bildet under. Foredragene deres traff meg på så mange måter og jeg blir nesten stum fordi jeg er så glad. Trine stum? Hva i alle dager!!!??

20130427-101435.jpg

Kathrine holdt et innlegg om raushet, og som journalist i flere store mediehus elsket jeg endringen hun har gjort for seg selv. Jeg har blogget om dette så mange ganger og jeg blir så glad når det er flere som ser hvor gjennomsiktig og enkle nyhetene i dag er. Ikke bygget på raushet og ekte mennesker, men mye styrt av helt ulike verdier enn det jeg har. Tydeligvis og Kathrine som har skrevet boken : Raushetens tid. Den boken skal jeg lese!

20130427-121628.jpg

 Essensen av det som traff meg mest leser du i punktene under. Verden er i endring på mange plan og velger en å se det, ta inn læring og søke kunnskap de riktige stedene så ser en hva som skjer.

  • Vi lever i en verden som beveger seg fra fokus på IQ til økt fokus på EQ
  • Å gjøre feil er et tegn på at vi lærer, at vi er i ferd med med å bli bedre
  • Finn hva som betyr medst for deg, følg hjertet ditt og gi aldri slipp på det!
  • Virkelig verdi er IKKE målt i status, inntekt eller tittel, men hvor mye du elsker og blir elsket.

Jeg har alltid sagt: bryr meg ikke om hvor du har vært, men vil gjerne høre hvor du skal og hva du vil! Er du ikke enig? Del innlegget og inspirer andre med disse fantastiske damene!!

Vil du lære om SYNLIGHET PÅ NETT så legg igjen mailen i boksen under her!