I seng med en kjendis

Imorgen er det avreise til Antibes og kvelden tilbringes i Oslo. Skal i et spennende møte og gleder meg til å fortelle mer. Like greit å slå to fluer i en smekk og kose seg litt på hotell. Bloggen tar meg med på noen reiser som jeg aldri hadde trodd når jeg startet for over åtte siden....og mange hotellsenger har det blitt blogget om.

Når jeg selv leser blogger elsker jeg å drømme meg vekk i andres reiser. Er du ikke enig? Bilder og oppleverlser er mye det blogging handler om, og endelig kan jeg slå meg selv på brystet og si : JEG LEVER 100 % AV BLOGGEN MIN! Endelig. Det tok noen år, det har vært noen opp og nedturer, men i dag stortrives jeg på jobb med SYNLIGHET PÅ NETT for bedrifter. Det funker, så enkelt er det.

Grand Hotel Oslo inviterte meg til å teste en av suitene deres og jeg er helt YR av begeistring. Jeg har ikke bodd her før, og jammen er dette et fint hotell! Jeg fikk en liten tour og fikk se så mange fine rom, helt anderledes enn mye jeg har sett på hotell før. Se på dette i Årets Farge!! Det ligger til og med en handleliste på rommet om du selv ønsker å kjøpe akkurat disse fargene hjemme hos deg! Kult ikke sant?

Grand hotel Oslo 5 trinegrung.no

VAR DET IKKE KULT!? Jeg digger det. De holder på i et nytt rom nå som skal bli lilla, gleder meg til å bo der neste gang!

Her skal jeg sove....IKKE ille det heller!!

Grand hotel Oslo 1 2013 trinegrung.no

Jeg ser for meg at Kongen og Dronningen sover slik, og i natt meg da. GUD så deilig, skulle nesten lagt meg nå! De har pusset opp mye de siste årene, bare se så fin velkomst i resepsjonen:

Grand hotel Oslo 3 trinegrung.no

Men tilbake til overskriften. Grand fikk for seks år siden sin egen Ladies Floor hvor kjente norske kvinner har "hvert sitt rom". Nydelige rom og en veldig kul ide. Hotellet skaper synlighet for norske kjendiser til turister og kjendisene har selv pusset opp rommene. Eller kanskje ikke malt det selv bokstavelig talt, men valgt ut stilen. KULT. LIKER!

grand hotel oslo trinegrung.no ladies floor

Grand hotel Oslo 2 trinegrung.no Grand hotel Oslo 6 trinegrung.no

Nå skal nesen pudres og Oslo skal nytes. Deilig hovedstad vi har og endelig kommer våren. Imorgen blir det enda varmere og sommerkjolene skal på. ANTIBES, HERE I COME!