"Huseier" og to nye workshops

Jeg hater denne prosessen. Å by på hus/leiligheter. Det er gøy, men det spiser meg opp. En ser noe en liker, og jeg er en sånn type som flytter inn og møblerer med en gang hvis jeg liker det...i tankene selvfølgelig, og derfor er skuffelsen stor når en må stoppe budrunden. Det skjedde i dag.

Jeg var på visning i går og falt pladask. Det var andre gang jeg så på huset og kunne flyttet inn på dagen. Budrunden i dag var krevende og en person ga seg ikke. Han skulle ha det, på lik linje som meg. Så ble det ikke mitt. Jeg hadde til og med laget klart bilde som skulle blogges, så sikker var jeg på at huset skulle bli mitt.

SYNLIG PÅ NETT

Men det kommer heldigvis nye muligheter, men det er så kjedelig. Jeg hadde bodd på kjøkkenet i det huset for utsikten var så fin!

Men det skjer heldigvis mange positive andre ting i min verden. Workshopene mine går som varmt hvetebrød ( og jeg spiser ikke brød en gang). Jeg oppdaterte nettverket mitt i dag med følgende status:

Skjermbilde 2013-04-08 kl. 13.36.35

Jeg har jo en del som følger mine oppdateringer og gleden var stor når to Workshops ble solgt allerede to timer etter jeg la dette ut. Jeg elsker at flere bedrifter ønsker lærdom i hvordan de skal synliggjøre seg og sitt på nettet.....og tro meg, jeg elsker å bidra. Pakken de får er veldig gunstig og nå vet jeg den funker siden såpass mange er fornøyde allerede. LIKER!

Jeg legger meg til rette i hengekøyen på Finn.no. Leter videre. Er det andre steder som gjelder når det kommer til huskjøp? Tips meg gjerne i kommentarfeltet!