Handler livet om dette?

20130426-183241.jpg

Jeg er på Gry Sinding sin konferanse SDD-LIVE denne helgen og holder foredrag om sosiale medier. Facebook, relasjonsmarkedsføring og blogging. Ikke minst blogging. To hundre kvinnelige grundere i et og samme rom=mye glaskap og masse energi. I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet og prøver å ta inn noe av det jeg har opplevd/lært/erfart og tatt med meg allerede. En dag=mange nye tanker og inntrykk. (Jeg vet jeg ser helt "gal" ut på bildet med flotte Trine Ålstedt, men litt vel mye energi her rett før jeg skulle på scenen)

20130426-183300.jpg

Gry har klart å samle kvinner som vil noe, som ser noe, som ønsker noe for seg selv, som byr på seg selv og ikke minst ønsker å stadig være i utvikling. Jeg lærer masse av samtalene jeg har med de aller fleste her og på et vis er alle drømmekunder for meg. De trenger å nå ut og skape SYNLIGHET for seg og sitt....og kjære bloggleser, det er vel liten tvil om at jeg har en del å bidra med etter 8 år i denne sosiale medier bransjen?

Vakre Gry strålte på scenen innimellom alle sangene som fikk salen til å løfte seg. Aldri vært på en konferanse med så mye energi og glede, kombinert med kunnskap og raushet. Jeg er heldig, rett og slett.

20130426-183312.jpg

Er du sånn at du trenger å trekke deg inn i ditt eget skall når mange inntrykk har passert hjernebarken. NYTER førti minutter på rommet med en utsikt over Oslofjorden jeg unner mange å se. Deilig å sitte her mer med vinduet åpent, kjenne deilig frisk luft og la tankene fly.

20130426-183334.jpg

Det har blitt mange konferanser på meg de senere årene, men en ting må jeg si, Gry sin form gir meg noe. Den skaper håp, gir energi, slipper til visjoner og et enda mer brennende engasjement våkner. Fordi? En leker med de samme type mennesker og da føler en seg hel. Føler seg sett. På lik linje som min kunder i SYNLIGHET på nett gjør at jeg føler meg nyttig, føler meg sett og føler at jeg bidrar med min kunnskap konstruktivt.

Har du folk rundt deg som ser deg, ser den beste versjonen av deg og setter pris på den? Gleder meg til å lese i kommentarfeltet...jeg savner å høre fra deg leser!