Bli min beste venn #MasterMind

Musikk ruller i ørene. Musikk som setter meg i stemning til å blogge, og akkurat nå er det Armin Van Buuren som durer i vei. En god venn tipset meg om artisten etter at jeg hadde delt en av mine favorittsanger med han før i dag. Jeg ba han lytte til musikken og teksten, kjenne hva låten gjorde med hans indre og prøve å sette ord på det som kom. Sterkt. Jeg elsker musikk og det musikk gjør med en hvis en velger å føle den.

Sigvart Dagsland har en låt som heter "Ka e du redd for" og på Spotify finner du den her . Den betyr mye for meg, veldig mye. Sterk tekst og stemmer som når inn. Takk Sigvart og Caroline.

mm2013-drømmedamer

MasterMind. Hva er det Trine gjør i Nice? Jeg er samlet med min MasterMindgruppe, eller mer Gry Sinding sin gruppe som jeg deltar i. Denne gruppen skal hjelpe meg å sørge for at 2013 blir DET året jeg ønsker det skal være. Ta meg dit hvor jeg ser egenverd, hvor jeg inspirerer og motiverer som jeg vet jeg kan, og ikke minst gjør suksess der hvor det er ment jeg skal gjøre suksess. En motivatorgjeng, en heiegjeng som kun ønsker en godt. Ingen dømmer, alle har kvaliteter en kan spille på. Og så er det første samling i Antibes. Jeg elsker Antibes.

Mastermind trinegrung.no 1

Rundt bordet kommer den ene sterke livserfaringen etter den andre. Tårene triller, støtten kommer og av det blir en løftet. Konstruktive tilbakmeldinger, gode råd, kloke ord fra alle og enhver om hvor veien bør stakes videre. Jeg elsker det!

Jeg trodde jeg skulle være mye lei meg, at det skulle komme masse følelser fra mitt indre. Men jeg kjenner meg så klar og sterk. Kjenner jeg er på plass, at jeg er målbevisst og har en klar plan. Jeg ønsker handling og trenger hjelp til hvordan jeg skal komme meg dit. Fokus for første gang på lenge og jeg elsker det enda mer.

Takken på slutten av denne andre dagen går til Gry. Hun inviterte meg inn, opplyste meg mer enn noen har klart på mange år. Så meg og fikk meg til å stole på at jeg er god nok som jeg er. Til syvende og sist så er vi jo alle det, gode nok, men av og til må noen eksterne hjelpe oss å komme på rett spor igjen. Gry gjorde det for meg og kommer til å være en venn og støttespiller for evig tid.

Min drøm fremover består av mye, men først å bygge bloggen enda større. Ikke i lesertall, men at kunnskapen min når ut for at jeg skal jobbe med enda flere kule læringsvillige folk. Jeg kan så mye om hvordan skape synlighet på nett og jeg ser det enda klarere etter dager som her i Antibes. Trenger vi ikke alle inspirasjon til å komme i fokus? Gjør du? Hva gjør du for å skape fokus og jobbe målbevisst?

Mastermind trinegrung.no 2

 Oppdagtering 2 år etter:
Jeg tar veldig avstand fra hele opplegget til Gry Sinding i dag. To år klokere og en veldig dy erfaring å ta med seg. Les mer her http://mastermindreferanser.wordpress.com/