Samlivsbrudd

Livet setter oss mennesker på prøver, og noen ganger står en over utfordringer som tilsynelatende kan virke for krevende. I femten år har vi bodd under samme tak, men veien videre blir det to ulike tak som skal huse oss. Vi splitter lag. Veldig rart å si akkurat det...jeg er singel, jeg går igjennom et samlivsbrudd. De ordene ruller ikke lett over tungen enda, men tar en tiden til hjelp er dette ord som får en annen betydning. Mange vil nok stusse over hvorfor jeg velger å blogge om noe såpass privat, men jeg vet jo at deler av pressen vil slå dette opp uansett og da kan jeg like greit eie ordene selv. Det er ikke mer å si enn at vi går hver til vårt og utover det trenger ikke dette å kommenteres mer.

Trine grung tanker om livet

Jeg velger å se fremover og tenke positivt rundt det som skjer. Jeg kan selv velge, som alle andre kan, hvordan jeg ønsker å takle denne situasjonen. For eget topplokk er det viktig å tenke fremover, finne en egen struktur, være konstruktiv og ikke minst ha gode samtaler med gode venninner. Hva er livet uten gode venninner? Jeg er så glad i mine og "utnytter" de maks om dagen. Jeg rydder i den ene skuffen etter den andre (snakker om hodeskuffene) og kjenner hvor godt det gjør for meg. Uansett om en enes om et brudd eller ikke så er det en form for krise med en påfølgende sorg.

Det er mye som skal ordnes og akkurat den prosessen skulle jeg ønske kom med en egen tryllestav. Et oppskriftshefte over stegene en må igjennom og hvordan en anbefales å løse de enkelte hindrene på veien. Jeg har bestemt meg for hvordan hodet mitt skal velge å jobbe seg gjennom dette og det er å tenke positivt. Gjøre det beste ut av situasjonen og løse den etter beste evne. Negative tanker, bitterhet og sure miner kommer en ingen vei med, det er helt sikkert.

Jeg måtte bare få dette ut av hjertet.....puh, det gjorde litt godt.