Når livet går videre

Denne helgen var tøff på mange måter. Det er ikke en enkel fase å stå i, og jeg ønsker å si tusen takk for all støtte på nettet. Det var mange som kjente seg igjen i innlegget hvor jeg skrev om samlivsbruddet, og fant inspirasjon i måten jeg ønsker å takle dette på. Det satte jeg stor pris på, så tusen takk.

Men livet og dagene går videre, selvom det er mye å ta tak i. Kan ikke noen som er eksperter på dette område lage en guide? Hva gjør en først og hvordan kommer en igang? Jada, en dag av gangen og ikke minst en ting av gangen....men hvor starter en?

Det er mange spørsmål som kverner i hodet for tiden, og like mange løse tråder som det er hjerneceller. Det er kaos rett og slett, men samtidig et mål, en plan om hvor en skal og hva en skal. Prosessen blir ikke enklere når en driver for seg selv og skal bygge opp et selskap, men jeg har heldigvis flinke folk rundt meg som bidrar mer enn gjerne.

En av kursdeltagerne mine i SYNLIGHET PÅ NETT jobber som bedriftsplanlegger og er til STOR hjelp om dagen. Jeg har endelig landet på hvordan jeg skal jobbe veien videre, og elsker den siden av hverdagen akkurat nå. Krevende, men samtidig lystbetont. Jeg jobber med mennesker som trenger å lære om hvordan de skal skape sin egen synlighet på nett....og min kunnskap på det området er unik.

Hva skjer med mer synlighet? Jo, en får flere kunder om en har spisset budskapet sitt godt nok og synliggjort hva en faktisk gjør og jobber med. De fleste ønsker jo flere kunder til sin bedrift, uansett liten eller stor?

Dette skal jeg klare og det forteller jeg meg selv flere ganger om dagen. Hvis ingen andre forteller DEG hvor flink du, hvor viktig det du bidrar med er, så SØRG FOR Å GJØRE DET SELV! Da tar du kontroll over destruktive mønster og tenker fremover. Klapp deg selv på skulderen for viktige bidrag du har gjort i dag!

Klapp klapp fra meg.

20130111-025454.jpg