Når et bilde snakker for seg

Jeg sitter med strukturen på kurset mitt. Tankene hopper fra det ene til den andre. FOKUS Trine, FOKUS! Jeg er supereffektiv når jeg er i flytsonen, men lar jeg først hjernen stoppe opp å tenke andre tanker  er løpet kjørt. Ikke alltid, men veldig ofte. Jeg blir helt matt av meg selv.

Det er så viktig å få denne strukturen på plass nå. Jeg skal spille inn 25 videoer, lage arbeidsoppgaver til hver enkelt video, sette dette opp her på bloggen og trykke publiser. Så enkelt, men likevel så krevende. Kurset skal inneholde så mye og jeg har så mange tips og triks om SYNLIGHET PÅ NETT jeg ønsker å dele. Jeg må pakketere dette slik at alle de som skal ta kurset føler at de virkelig lærer noe. Det er så viktig! Hvis de sitter igjen som noen spørsmåltegn etter at kurset er over kommer jeg aldri til å få sove igjen. Det er meget viktig for meg å ha fornøyde deltakere.

Men tenk så deilig det blir. Kurs på nettet i videoformat, webinarer på nettet, oppfølging av kunder via nettet. Alt skal skje foran denne skjermen som jeg nå blogger foran. Jeg lurer på om skjermen min må få seg et navn, den er jo tross alt i ferd med å bli min beste venninne. Har du forslag? Hva er ditt favorittnavn? Det må være et jentenavn....kallenavn på datamaskinen min? Det blir bra! "Kom igjen Sofie, nå skal vi jobbe".

I helgen laget jeg et bilde og det var det mange som likte gitt. Tusen takk!  Jeg fant et ordtak jeg ønsket å dele, et ordtak som ga meg noe der og da. Ordtak gjør ofte det, kjenner du deg igjen? Jeg lar meg ofte inspirere av korte ordtak jeg finner på nettet og elsker når de "snakker" sammen med et bilde.

Trine grung tanker om livet

Jeg fikk en mail i fra en ansatt ved en psykiatrisk avdeling, hvor de driver med kognitiv terapi, og de lurte på om de fikk henge opp bildet på et grupperom! Selvfølgelig, var svaret mitt! Kan jeg inspirere, motivere eller engasjere på en eller annen måte så stråler jeg.

Gud jeg er enkel å glede! Er ikke de fleste kvinner sånn? Men tilbake til navnet, hva skal maskinen min hete? Hva er ditt favorittjentenavn?