Gylne regler ved samlivsbrudd?

Jeg opplever en unik støtte på nettet om dagen, kun fordi jeg har valgt åpenhet rundt samlivsbruddet. Jeg visste jeg hadde mange nettvenner og hyggelige lesere, men dette er rørende, rett og slett. Tusen tusen takk til alle som mailer meg og heier/klapper/oppmuntrer, dere aner ikke hva støtten betyr!!

Jeg fikk en "oppskrift" eller guide på mail fra en Facebookvenn som jeg fikk lyst å dele m deg. Alt kommer selvfølgelig an på grunnen til bruddet og hvilket forhold man har til x-en etter bruddet, men punktene under ga meg mye til ettertanke. Enig?

  1. Barna kommer først, uansett. De er like glad i begge to og skal lide minst mulig.
  2. Samarbeid, bo så nær hverandre som mulig pga barna (hvis de fremdeles bor hjemme da).
  3. Deling av eiendeler/boplass - få en 3dje part som er nøytral til å hjelpe dere.
  4. Pass på deg selv midt oppe i alt, vi tror vi er superdamer og er vant til å takle alt. Men det kan slå tilbake om noen år.
  5. Ta ferie alene minst 1 gang i året uten barn.
  6. Har knallhard styring på økonomien, spar alt du kan til pensjon/dårligere tider.
  7. Aldri snakk stygt om x-en til barna, selv om det kan være vanskelig ---igjen det kommer an på årsaken til bruddet men dette som en grunnregel.
  8. Prøv å ha et godt forhold til x-en pga barna. Feire jul sammen de første årene hvis det er mulig.

20130319-173638.jpg

Noen har vist omtanke med vakre små poetiske rim, og jeg blir utrolig rørt. Tusen takk til ungdomsvenner fra herlige Stavanger som viser omtanke og støtte....jeg er, om mulig, enda mer glad for nettet i disse dager. Ikke bare jobber jeg på nettet med SYNLIGHET for de som trenger  å få flere kunder til sin bedrift, men jammen omfavner nettet meg i en vanskelige fase! Løv it.....takk!

Gråt om du føler for det Le om du føler for det Le og gråt samtidig om det passer best

Nå skulle gjerne tiden stått stille en stund Den gjør ikke det Venter ikke på at du skal ta deg inn igjen

Gled deg over små ting nå Mellom alt grått og blått Hvis du klarer

Det er ok å ikke klare alt også De som betyr noe forstår det Velg bort de andre

Ikke tvil på at du duger De som antyder noe annet De juger