Minner fra livet

Det er perioder i livet som former en som menneske, perioder som bare gir gode minner og byr på humør og energi. Min tid i NRK P3 var en slik periode og jeg gledet meg hver dag til å gå på jobb. Ikke bare jobbet jeg i statskanalen, noe min kjære tannlegefar var veldig stolt av og reklamerte for meg med STOR plakat i taket til beskuelse for alle hans pasienter, men jeg jobbet med Terje.

Trine&Terje 2

Terje var en veldig god venn, en herlig kollega og vi hadde masse humor på jobb. Han gjorde denne perioden i livet mitt til en fest og jeg setter enda stor pris på han som menneske, selvom vi ikke sees. Livet er sånn, det er ikke alle en holder kontakten med, men det vil ikke si at de betydde mindre i viktige perioder. Terje og jeg ledet Poprush, et radioprogram som ble sendt hver dag på NRK P3 fra 12-15. FOR en fest det var, med gjester ( jeg traff min mann her), fotsoldater, fakser, IRC chat på nettet (dette er lenge siden ass) fanklubb, hatklubb (som ble fans), bursdagsbarn, med mer. Terje er i dag sjef i Senkveld. Sånn flink sjef.

Trine&Terje 1

Sjekk den urgamle dataen i bakgrunnen her.....på denne tiden brukte vi knapt mail en gang og SMS var noe en sendte en gang i halvåret! Rart å tenke på utviklingen siden denne perioden fra 1996-99. Nå kan ingen av oss leve uten mobilene, og på denne tiden var det noe som kun noen få hadde. Rart.

Trine Poprush 1

419716_3718204173869_349483780_n

Jeg er nesten like tynn som på dette bildet nå....bare minner om det. Men jeg likte håret, tror jeg må vise jentene på Chi Hair denne klippen....enig? Blusen var jo så glinsete og fin (LOL), men den var lilla da!

Det er viktig å tenke tilbake på slike stunder som ga en så masse energi. Huske de gode stundene og næres av energien det gir en. Det er en fin ting med slike gamle bilder, det er alltid hyggelig å mimre. Jeg er herved i knakende godt humør takket være Lisbeth som sendte de til meg. Hun hadde utplassering hos oss på denne tiden og husket tilbake på tiden med stor glede. Tusen takk!!

Oppdaget det først på Instagram hvor hun tagget meg inn....tusen takk!