Miljøbevisste bloggkurs

Det finnes faktisk ikke en bedre måte å starte dagen på. Finner fram kaffekoppen/teen, benker meg foran dataskjermen, går igjennom mail, sjekker sosiale medier (Facebook, Twitter og Instagram er pri 1), lager liste over hva jeg MÅ gjøre i løpet av dagen, og klokken 0900 starter første Skype, eller oppfølging av kurs-kundene mine. Jeg bare elsker det! Først har de deltatt på en hel dags workshop sammen med meg og deretter er det oppfølging på Skype som gjelder. Det forenkler det for alle parter og jammen er vi ikke miljøbevisste i samme slengen. Vinn vinn!

sosiale medier oppfølging skype

Sånn sitter vi i en time og det føles bare helt riktig. De forteller om sine utfordringer på nettet, hvor de står stille, hvordan de har løst arbeidsoppgavene jeg har gitt de, og ikke minst lager vi nye oppgaver til neste gang. Alle tre samlet med kaffekoppen (Gro i NyttImage drikker kun grønne saker....sånn skikkelig sunn mao) SE så flotte farger MaryAnn i MaryAnnDesign har på seg!!! Rådgiver= Gro. Helt utrolig flott! Dette er nettverking på nett....vinn vinn for alle parter.

Vet du hva jeg har gjort? Ikke si det til noen, men jeg har meldt meg på, etter stort press fra min datter, på Trinny og Susannah på FEM. Jeg vet, skikkelig crazy, men mine faste lesere vet hvor mye jeg sliter med å finne antrekk. Gro i Nytt Image har sagt hun skal hjelpe meg, og det skal hun, men jeg må teste disse to herlige engelske damene og....jeg bare digger de. Er du fan av programmet?

trinny_susannah_1_0

Det er jo ingen garantier for at jeg kommer med, men jeg trenger sårt å få opp selvtilliten på akkurat dette området. Farger, snitt og stil, ja takk begge deler! Sliter du med dette etter at du ble "voksen"? For helt voksne er vi ikke enda, det er sikkert! LENGE LEVE BARNET I OSS!!