Livets skyggesider

Alle har dager, stunder, øyeblikk og perioder i livet hvor tunge stunder er en forhåpentligvis forbigående fase. Dager hvor alt er svart, ingen engler viser vei og klumpen i magen vokser og vokser. Går denne perioden over tid så kan det fort gå utover livskvaliteten. Vi mennesker er bare mennesker, hver og en av oss.

Vi er ingen feilfrie, vi har alle våre greier, alle sliter med sitt, og hverdagen er utfordrende på mange måter for veldig mange. Meg selv inkludert. De siste syv årene har vært ufattelig krevende på mange måter og hele karrierelivet mitt ble snudd på hodet pga denne bloggen og et innlegg. Den planen jeg hadde laget i hodet mitt ble endret og det tok år før jeg lærte noe av akkurat den perioden i livet mitt.

For tenk litt på det. Tenk hvis vi kunne snu tankemønsteret vårt, velge å se læring i det livet viser seg fra en krevende side? Jeg prøver så godt jeg kan på akkurat det nå for tiden. Se læring i situasjonene og analysere tingene på en litt annen måte. Hva sa jeg feil i denne situasjonen siden motparten ikke skjønte hva jeg akkurat sa? Hvorfor skjer dette med meg akkurat nå, hva er det jeg skal lære?

En forenklet versjon ja, men hvis en kan trene hjernen til å fungere på en annen måte om en trener godt nok så er det verdt et forsøk. Jeg trener på det hver dag fordi jeg tror på akkurat det. Når livet velger å rote tingene til for en så er det garantert noe læring i det, ihvertfall hvis en bevisstgjør hjernen på å tenke sånn. Tror du ikke?

Jeg har åpnet øyene for første gang på veldig lenge og ser så mange farger. Jeg har en plan for første gang på lenge og det gir meg energi, gjør meg glad. Jeg hjelper mennesker som elsker det jeg lærer bort i disse kursene....så livet er i ferd med å lysne. Tunnelen når en ende, og endelig har jeg valgt bort andre batterisugere fra livet mitt. Nå er himmelen neste og husk det kjære leser, vi har alle valg, hele veien, noen ganger forstyrrer bare tåken slik at vi ikke ser mulighetene.

Det er da du skal tenke: HVA SKAL JEG LÆRE NÅ? Jeg lover, det hjelper. Se deg selv fra utsiden, observer hva som skjer i ditt tankemønster og analyser deg selv. Det er ganske morsomt faktisk. Lykke til, jeg heier på deg.

IMG_8716