Jon Blund har sparken

Det å ikke få sove er rett og slett ikke greit. Å ligge i sengen og telle sauer til en er sikker på at ullen vokser på en selv er rett og slett bare slitsomt. Jeg er dødssliten i dag og rullet rundt i sengen fra 0345 til 0620. Da sovnet jeg, men måtte opp igjen 0710 for å få unger avgårde. Hva skjer med Jon Blund? Har han meldt seg helt ut? Jeg sender herved en skriftlig advarsel til han, DU HAR SPARKEN! Meg tar du ikke vare på, rett og slett.

Bilde tatt 19.02.13 kl. 14.38

Kan ikke denne Jon Blund skjønne at jeg har for mye å gjøre om dagen til å ligge slik? Har du noen gode råd? Jeg gjennomfører alle rådene jeg noensinne har fått , men søvnen vil rett og slett ikke komme! Jeg sovner når jeg legger meg, men våkner av ingenting og blir liggende som en hund i løpetid. Urolig og finner ikke fokus. Føkk, det er slitsomt.

Jeg holder på med videoinnspilling til kursene mine om dagen, men tror du det trynet over lot seg fikse til noe seerverdig i dag? NOPE! Jeg dreit i å sminke meg i det hele tatt, noe jeg burde gjort, for da føler en seg litt bedre uansett. Imorgen tidlig står joggetur på plakaten....kanskje frisk luft gjør susen.

I ørene synger Evanescende sin nydelige sang "My immortal". Jeg elsker den sangen, men i dag burde det være Will I Am sammen med Britney som burde regjere....den får jeg energi av, men kanskje ikke noe hjelper i dag. Sofaen og en god film tenker jeg er oppskriften. Bare forsone seg med at slik er dagen i dag....og imorgen er en ny dag med masse Trine-energi.