Deilige Ål gir mersmak

Det er noen ganger en bare gjør spontane ting, som meg i dag. Satte meg i bilen og kjørte til Ål for å besøke Guri, en barndomsvenninne som valgte Ål framfor Stavanger og nyter fjellbygda med alle sine kvaliteter. Jeg kom opp i morges i strålende sol og kjente energien boblet etter bilen var parkert på tunet og første kaffepraten var unnagjort. Dette døgnet skal nytes.

Jeg har ikke gått på ski på Ål før, men jeg kan love deg ikke blir den siste etter jeg opplevde de nypreppa løypene på Veståsen. FOR et vakkert skue, jeg tror vi bor i verdens vakreste land når jeg opplever slike dager. Jeg ELSKER fjellet, både vinter, vår , sommer og høst.

20130216-164108.jpg Vakkert, ikke sant? Nå venter middag rundt bordet, enda mere samtaler om de viktige tingene i livet, litt vin og BYGDEFEST! Hva er en bygdefest egentlig? Jeg ser for meg masse fulle folk i kofter, men Guri forteller noe annet. Jeg gleder meg og skal bare nyte hvert sekund. Ingenting er som venninneprat med de som har kjent deg stort sett hele livet.

FIN LØRDAG GODTFOLK! Husk å nyte livet og alt som kommer din vei. Det gjør jeg så godt jeg kan om dagen og kjenner hvilken energi jeg får.

20130216-164507.jpg