Blanke ark, leter etter fargestifter

Det er et nytt år. Jeg sitter med arkene foran meg, de er blanke, og i en bunke ved siden av ligger alle fargestiftene som skal sorteres. I løpet av kort tid skal de finne sin plass og det løpet jeg velger for 2013 skal legges. Hva skal en prioritere, hvor skal en bruke mest krefter og hva skal en gjøre først? Mange viktige avgjørelser tas i disse dager, ikke bare for min del, men for alle som driver sin egen bedrift. Det er mange ting som skal på plass, men som med alt annet så starter alt med en selv. Jeg må rydde og er i gang.

Det første som må følges opp er flere kunder Chills er i dialog med for samarbeid i 2013. Flere som vi har drømt om å jobbe sammen med, og lander vi disse skal jeg juble av full hals. Vi har kommet opp med et konsept for den ene kunden som virkelig falt i smak og jeg krysser alt jeg har for at det skal gå vår vei. Kjempestas om de takker ja og blir vår største kunde så langt. Vi har b lit forespurt å flytte kontorene våre inn til Oslo, sammen med et reklamebyrå, og vi tenker litt på det. Stas at folk vil jobbe med oss men det innebærer pendling og MYE kø for meg. Tenke tenke.

Facbook timeline jan 2013

Det er ikke bare Chills som trenger en plan. Jeg holder på å bygge en ny nettside, i tillegg til at bloggen skal freshes opp. Nye farger, nye bilder og en litt ny stil. I januar reiser jeg på tur for å kurse meg og gleder meg veldig. Skal fortelle om alt sammen når det nærmer seg. Jeg skal reise til Nice og der har jeg aldri vært før. Gleder meg vanvittig til det og kom gjerne med Nice-tips hvis du har vært der.....dagtid blir jeg opptatt, men ser for meg at kveldene må til for å oppleve stedet! Hva gjør en i Nice? TIPS TAKK!