Jentetur til Oslo

I helgen har gode samtaler, latter, god mat, god drikke og kos stått i fokus. Oslo har vist seg fra sin beste side, selvom kroppen frøs til is ved gange ute lenger enn ti minutter. Iskald vind om dagen, brrrrrr! Jeg har hatt besøk av en barndomsvenninne Suzette, og det er alltid ekstra godt å tilbringe tid med de som har kjent en lengst. Skravla går nonstop og vi ble sittende tilbords i flere timer. Vi valgte Alex Sushi Tjuvholmen siden jeg tidligere har fått den beste sushien EVER der, men igår skuffet de skikkelig! Vi valgte en femretters variant hvor en får servert litt av alt de har. Helt greit, alltid digg med litt sashimi, litt maki og litt nigiri. Jeg elsker sushi, men god sushi med andre ord. Av de fem rettene igår var to av de rett og slett smakløse. Min gode venninne og jeg var begge enig, så det var ikke mine smaksløker alene som talte mot.

Utover dette var kvelden veldig hyggelig. Vi holdt oss på Tjuvholmen, og tok et glass på Hanami. Det stedet anbefaler jeg. Morsomt å se gode bartendere i sving. Glassene fikk vinger og flaskene fløy gjennom rommet. Ekstra godt sov vi på Comfort Grand Central på Oslo S. Kult Hotel! Alt veldig enkelt og anderledes. Perfekt som weekendhotel om en ikke skal tilbringe noe tid på rommet utover å sove. Anbefaler!

20121202-081936.jpg

20121202-081951.jpg

20121202-082003.jpg Lønner seg med falske vipper hehe. Følte meg jålete når de ble klistret på, men ble fornøyd med resultatet. Min første gang med slike, ikke den siste!