Jeg er vannoman

Jeg drikker mye vann og har alltid gjort det. Da jeg på tidlig 90-tallet jobbet i Jærradioen som programleder flirte de av meg og mine flasker som jeg hadde med meg over alt. Ingen vesker slipper inn i huset er om det ikke er plass til laptop OG vannflaske. Alle som kjenner meg vet jeg er vannoman.

Jeg trener mye og uansett så trenger kroppen vann. Vann er faktisk livsviktig på mange måter selvom mange sier det motsatte. Prøv å gå en uke uten å drikke noe vann! Jeg drikker mellom to og tre liter for dagen og har alltid med meg en flaske med vann. Maskin har jeg hjemme og på kontoret. Punktum.

Dårlig ånde, vondt i hodet, tørr i huden. Dette er ofte tegn på at kroppen trenger mer væske, og husk da at juice for eksempel er ikke væske-erstattende for kroppen. Er et barn syk, spesielt med feber og oppkast/diare, så er vann livsviktig. Hvis ikke blir de dehydrert. Fort. Les gjerne et annet innlegg hvor Hilde skrev om ionisert vann HER.

Jeg har hatt maskinen min i flere år nå. Jeg elsker renset vann og det kommer ikke et menneske inn dørene her som ikke kjenner forskjell, både på smak og konsistens. Ja, jeg renser vannet mitt, hvert eneste glass, gjennom denne maskinen. Ønsker jeg mer PH i vannet så gjøres det lett ved et tastetrykk. Vil du vite mer om  hvorfor det er bra for helsen å øke PH'en i vannet så kan du lese mer her.

 

Det er delte meninger om vannmaskinene, og det får så være. Jeg liker smaken bedre og jeg snakker som ekspert på vannsmak. Jeg har avholdt flere tester på direkte på radioen  i min tid som programleder, hvor testen gikk ut på om jeg klarte å kjenne forskjell på springvann fra huset mitt, springvann fra jobben og flaskevann, og jeg tok aldri feil. Kjøpe flaskevann kunne jo funket en stund, men veldig dyrt. Denne maskinen har du livet ut.

Når det i tillegg viser seg at ionisert vann er helsefremmende er dette bare vinn vinn. Helt opp til deg, men det funker for meg. Egil er den som solgte maskinen til meg og han treffer du på denne mailen Egil Hansen <egihans2@online.no>. Lykke til!