Livet i overgangsalderen

Helvete. Jeg er sikker på at dagene ender snart. Den ene dagen svinger hormonene like mye som huskestativet på lekeplassen i hagen vår. Opp og ned, fram og tilbake, enkelte dager like langt. Jeg svetter, banner, gråter, for så i neste sving smile som en sol. Helsiken så frustrerende det er!

Jeg har fått påvist at kroppen produserer omtrent null østrogen og derfor må vel hormoner på banen for å stabilisere dette. I denne fasen som grunder av Chills er dette svært ugunstig, for i den fasen hvor hormonene raser som verst er all selvtillit på BUNN. Jeg klikker nesten av det, virkelig!

Idag er heldigvis en bra dag, og fredag bærer det til legen. Han ringte akkurat, og hormoner er det de anbefaler. Jeg har aldri i mitt liv tatt noen form for tabeletter utover en Ibux en sjelden gang, så for meg er dette et stort steg å ta.

Men mens jeg har deg har så må jeg anbefale noe. Vi har en nabo som er en altmuligkar. Han har alltid et eller annet velmenende råd og dette er det siste på stammen:

20121010-184145.jpg

NØKKELSAFE! Det er helt genialt. Den henger på husveggen, har egen kode og inni ligger nøkkelen. Så deilig å slippe å tenke på om en har nøkkel med seg, har ungene nøkler etter skolen, nøkler med på bytur...ja i det hele tatt en genial oppfinnelse, spør du meg!

Var ikke det genialt!? Jeg vurderer dette til vår husvegg, og hvis du vil ha til ditt hus kan du kjøpe den HER. Lykke til!