Nytt hår-ny tid

Da ansatte i Chills kjenner ingen som går så mye til frisøren som meg. Jeg er enig. Det siste året har vært en "rollercoaster" for topplokket mitt, virkelig. Jeg har gått fra kort mørk, til blond med litt lengder, blondt litt kortere, lys brun litt lenger, og nå kort mørk igjen. Jeg er endelig hjemme, dette er meg. Jeg har sagt til min kjære frisør Kari at neste gang jeg kommer med slike påfunn MÅ hun stoppe meg. SLIK skal jeg være fremover, med få justeringer av og til.

Det må nevnes at jeg har så mye gråe hår at jeg MÅ til frisøren en gang i måneden. Jeg må. Orker ikke det!

Chi Hair i Drammen har flyttet i nye lokaler , og det er så fint der! Lyst, lekkert og moderne. Superflinke folk, hyggelig lokaler, alltid gode samtaler og mye latter. LIKER! Anbefaler de på det sterkeste, jeg har gått der i over 10 år nå!

FØR:

ETTER:

Er du ikke enig kjære leser? Dette er meg. Belinda på jobb sin kommentar: endelig er Trine Grung tilbake. Hehe.