Drammen- harry eller the place to be?

Vi har en litt artig diskusjon på jobben om dagen: Drammen- harry eller the place to be?

Det er ikke til å stikke under en stol at for mange er Drammen forsatt et veikryss, et sted gud glemte, hjembyen til Svein i Hotel Cæsar (heter han det? Aldri sett på møkkaprogrammet), en harry by med komplekser. Listen er lang, uten tvil. Er det kun den yngre garde som mener dette?

På jobben påstår jeg at det er kun de som ikke følger med i timen som forsatt mener dette. Eller at kanskje kommunen ikke klarer å gjøre noe med saken og skaffe byen den rette PR'en? Jeg har en jobb å gjøre kjenner jeg, for Drammen er IKKE harrybyen som Gud glemte lenger. Ikke i det hele tatt!

Det er så fint her! Området rundt elven er en fryd for øye, veksten av næring vokser for hver måned, Drammen har blitt en gründerby av de sjeldne, BI for studenter har super beliggenhet på Union Brygge, turområdene rundt Drammen er fantastiske, de har Godset som topper Tippeligaen, det lønner seg å kjøpe eiendom her siden verdien bare vokser og vokser grunnet nærheten til Oslo. Mange fordeler med andre ord.

Drammen kommune trenger en Heidi Jeanette Nygaard som jobber i Region Stavanger. Virkelig. Hun klarer å sette Stavanger på kartet, slik at både næringslivet og turistvirksomheter synes og tjener mer penger. Hun er kreativ og konstruktiv, og ikke minst nytenkende på alle måter. Liker! Drammen trenger noen fler enn meg som snakker varmt om byen, de trenger positivt PR og synliggjøring i rikspressen.

Jeg spurte på Twitter og  Facebook, og det er mange som følger med i timen og heier på byen som jeg har blitt så glad i !

Her er screenshot av svarene som kom på fem minutter:

 

Drammen kommune klarer tydeligvis ikke å markedsføre ALT de har gjort de senere årene godt nok. Kan ikke Chills få prøve? Noen grep MÅ de gjøre for å synliggjøre byen mer utover Buskerud og Drammens tidende, no offence!

Ps, jeg oppdaterer innlegget når det kommer flere svar. Det strømmer på!

Del gjerne innlegget med dine på Facebook slik at Drammen kommune kanskje kan lese her hva de bør gjøre for å synliggjøre byen sin mer! JA! 

Svar på følgende: Hva har det seg at "folket" forsatt oppfatter Drammen negativt når så mange mener positivt? Hva må til for å endre folks oppfatning av byen?